28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Steaua este o echipa valoroasa“

„Steaua este o echipa valoroasa“

Gordon Strachan, antrenorul echipei Southampton, care va intilni Steaua in primul tur al Cupei UEFA, sustine ca adversara formatiei sale este valoroasa. Strachan isi sustine afirmatiile motivind ca mai toti marii jucatori romani care au evoluat in Europa au venit de la gruparea din Ghencea.

„Sintem putin emotionati privind primul nostru drum in Europa dupa multa vreme, iar prezenta noastra in Cupa UEFA e un lucru mare pentru Southampton. Dar aceste emotii sint temperate de faptul ca ne vom confrunta cu o echipa valoroasa“, a spus Strachan intr-o declaratie aparuta pe site-ul clubului englez.

„Daca privim la jucatorii buni care au venit din Romania, toti par ca vin de la acest club. Ei stiu ca au un nume mare in fotbal si au format una din echipele de top din Europa pentru multa vreme“, a spus antrenorul englezilor.

De asemenea, Strachan a elogiat echipa Stelei, fosta cistigatoare a Cupei Campionilor: „Va trebui sa pregatim bine acest meci pentru ca, fiti siguri, au citeva nume in echipa lor care in cinci ani vor fi jucatori de top.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS