16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal cu linguriţa

Fotbal cu linguriţa

Extensiv – FCM Tirgovişte 0-0

• Stadion „Extensiv – Parc“, spectatori: 200.

Extensiv: Bornescu – Ciucă, Cioponea, Săvulescu, Curteanu (’28, Necula) – Totoroaţă, Dina (’46, S. Rădoi), D. Mihai (’74, Braşoveanu), Velcovici – Săceanu, Muşat. Antrenor: Eugen Neagoe.

FCM Tirgovişte: Lunescu – Pasăre, Kaibăr, Seran, Ciolcă, Matei – Jecu, B. Popescu (’84, Pătraşcu), Roşca (’73, Voiculeţ) – Nicolae (’65, Iordache), Tarcea. Antrenor: Liţă Dumitru.

• Au arbitrat: Daniel Duţu (Buzău) – Florin Marinescu, Aurel Alexandrescu (ambii Bucureşti).

• Observator: Nicolae Sterea (Ilfov).

• Cartonaşe galbene: Ciucă ’87 / Kaibăr ’42.

Gruparea din Parcul „Romanescu“ se află, cu siguranţă, in faţa celui mai greu sezon in Divizia B. Cu o echipă tinără şi lipsită de experienţă, Extensivul a acumulat in aceste prime două etape un singur punct, fără să marcheze insă vreun gol.

Simbătă, pe teren propriu, craiovenii au avut in faţă o echipă modestă, al cărei obiectiv este, după cum a afirmat la finalul jocului antrenorul Liţă Dumitru, salvarea de la retrogradare. Cu toate acestea, elevii lui Eugen Neagoe s-au pierdut cu firea, nereuşind să-i depăşească pe tirgovişteni, deşi, in unele momente, acest lucru le-a stat la indemină.

Prima repriză a fost săracă in faze de poartă, cele două echipe nearătind mare lucru puţinilor spectatori care, infruntind căldura, s-au incumetat să ia loc in tribunele stadionului din Parcul „Romanescu“. Partea secundă insă a adus ceva ocazii, de ambele părţi, dar nici una nu a fost concretizată. Cei care s-au dovedit mai periculoşi au fost oltenii, care, convinşi poate că două puncte pierdute acasă vor cintări greu in economia campionatului, au forţat victoria, dar nici Săceanu, cu un voleu din marginea careului, şi nici Totoroaţă, cu un şut centrare inşelător, nu au reuşit să-l păcălească pe Lunescu. De partea cealaltă, oaspeţii s-au folosit mai mult de arma contraatacului, dar, de fiecare dată, Bornescu a fost la post.

Victoria Extensivului putea fi adusă in ultimele minute ale intilnirii de „veteranul“ Ciucă, trecut, in repriza secundă, pe postul de mijlocaş, dar acesta a şutat, din careu, cu puţin peste poartă.

Per total, se poate spune că, pentru prestaţiile lor, ambele echipe au primit doar punctul din oficiu. Astfel, „roş-verzii“ au pierdut două puncte mari pe teren propriu, care pot fi cu greu recuperate, etapa viitoare craiovenii avind o deplasare dificilă la Motru, unde vor intilni Minerul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS