16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomania a pierdut fara drept de apel meciul cu Tara Galilor

Romania a pierdut fara drept de apel meciul cu Tara Galilor

Echipa nationala de rugbi a Romaniei a fost invinsa, cu scorul de 54-8 (30-8), de reprezentativa Tarii Galilor, intr-o partida test disputata pe stadionul „Racecourse“ din Wrexham. Pentru Romania a marcat Balan, un eseu, transformat de Tofan, in timp ce pentru galezi au inscris S. Williams, doua eseuri, Phillips, Popham, Brew, G. Thomas, cite un eseu, Henson, sase transformari si patru lovituri de penalizare. La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori.

Victoria impotriva Romaniei reprezinta primul succes al galezilor in ultimele noua luni, acesta fiind al cincilea meci cistigat sub conducerea antrenorului Hansen, in cele 19 luni de cind pregateste echipa Tarii Galilor.

Antrenorul selectionatei romane, Bernard Charreyre, a spus ca echipa Romaniei a cazut psihic in repriza secunda. „Echipa Romaniei a cazut mental in partea secunda, deoarece ii lipseste pregatirea fizica si asta se repercuteaza asupra mentalului. Pentru Cupa Mondiala va trebui sa lucram mai mult la pregatirea fizica, pentru a putea rezista la doua meciuri de asemenea anvergura. Din pacate, acum nu putem face acest lucru“, a precizat Charreyre.

Imediat dupa incheierea partidei de la Wrexham, Charreyre a intrat in vestiarul jucatorilor si le-a spus: „Trebuie sa uitati cit mai repede aceasta infringere. Ne vom reintilni in septembrie si vreau sa veniti cu un alt mental. Acesta a fost un meci de pregatire, iar noi trebuie sa ne gindim la meciurile oficiale de la Cupa Mondiala. Pentru a juca bine acolo va trebui sa lucram mult mai mult la pregatirea fizica.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS