17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu le vrem răul, vrem doar să ne fie nouă bine!“

„Nu le vrem răul, vrem doar să ne fie nouă bine!“

Cea mai importantă absenţă a intilnirii de astăzi cu Farul este cea a căpitanului Ştiinţei, Pavel Badea. Acesta a suferit o entorsă la glezna dreaptă, in timpul meciului din etapa trecută. Chiar dacă şi-a dorit din tot sufletul să joace in acest meci, a hotărit că este mai bine să nu rişte. In aceste condiţii, Universitatea a plecat „pe mare“ fără căpitan.

– Ce faci Bădiţă?

– Doar ce am ajuns de la fizioterapie şi mă uit la televizor.

– Colegii tăi sint la Constanţa, se pregătesc de meci. Miercuri, cind s-a plecat, aveai bagajele făcute, te-ai răzgindit pe ultima sută de metri, din ce cauză?

– Am hotărit de comun acord cu doctorul echipei şi cu nea Sorin să nu forţez. Nu eram recuperat sută la sută şi nu avea rost să risc o accidentare mai gravă.

– Apropo de accidentări, cam dese in ultimul timp. A fost cea dinaintea plecării in Franţa, acum asta…

– Da, aşa este. Insă, prima accidentarea a fost căpătată incă de la meciul de la Timişoara, din penultima etapă. Am jucat apoi şi cu Dinamo şi s-a agravat la Poiana Braşov.

– In vară ai dorit să te retragi, ai fost convins să continui. Dacă mai intervine vreo accidentare, ce faci?

– Ce să fac, joc incă un an, aşa cum am promis. La mine, cuvintul dat este lege pe care o respect. Nu mă sperii eu aşa uşor. Singurul motiv care mă va face să mă răzgindesc şi pentru care sint pregătit in orice moment să mă retrag este dacă nu va mai fi nevoie de mine.

– Nu se pune problema incă, din contră, cit ai lipsit din formula lui Cirţu echipa a fost in suferinţă, crezi că va fi la fel şi cu Farul?

– Nici pomeneală!. Universitatea are un lot echilibrat, care nu stă intr-un jucător. Aşa că nu stă nici in absenţa lui Pavel Badea.

– Crezi că nici Pleşan nu stă in absenţa ta? El mai mult decit toţi ceilalţi a avut o prestasţie ştearsă fără tine.

– Mihăiţă este un jucător foarte bun. Dacă atunci a jucat mai slab este probabil din cauză că a trecut printr-o perioadă mai dificilă. In viaţa oricărui jucător apar aceste eclipse de formă sportivă.

– Ce şanse are Ştiinţa la Constanţa?

– Noi ne dorim cu toţii să ciştigăm. Va fi insă un meci deosebit de greu, Farul este o echipă cu probleme, are doar un punct din trei meciuri, este clar că va lupta pină la ultima suflare să ciştige. Am inţeles că viaţa antrenorului lor depinde de acest meci.

– Şi ce face Universitatea, il dă afară pe „Săpăligă“?

– Noi nu vrem răul nimănui, vrem doar să ne fie nouă bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS