18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„GP“ Calafat - Armata Craiova 2-2

„GP“ Calafat – Armata Craiova 2-2

Divizionara C din Calafat nu a reuşit să-şi ia revaşa in faţa colegei de serie, Armata, terminind la egalitate intilnirea de pe teren propriu. Disputat pe o vreme care te imbia la fotbal, amicalul a avut de toate: multe faze de poartă, de ambele părţi, ratări, două lovituri de pedeapsă şi, nu in ultimul rind, goluri. A fost un test de verificare foarte util, desfăşurat in limitele fair-playului, remiza inregistrată fiind una echitabilă.

Oaspeţii au inceput mult mai bine jocul şi, in minutul cinci, centrarea de pe dreapta a lui Răduţ a fost finalizată de Turcilă cu un şut din interiorul careului. Gazdele au reacţionat, o jumătate de oră mai tirziu Diţă restabilind egalitatea in urma unei lovituri de la 11 m.

După pauză, jocul s-a disputat in acelaşi ritm alert, cu ocazii de o parte şi de alta. Cei care au trecut in avantaj au fost tot „militarii“, de data aceasta ei fiind cei care au beneficiat de un penalti, transformat de Turcilă, golgheterul echipei in meciurile de pregătire. Calafetenii au forţat şi au reuşit să egaleze, cu zece minute inainte de finalul jocului, prin Carşin, care a reluat cu capul in plasă o centrare care l-a depăşit pe Petrescu.

Profesorul Valentin Ghiţă a trimis in teren următorul „unsprezece“: Bucăţea – Dorobanţu, Cicoş, Anghel, Diţă – M. Iancu, Stoica, Oncică, Casapu – Chiva, Carşin. Au mai jucat: Văduva, Trăistaru, Icălaş.

De partea cealaltă, tehnicienii Florin Oprea şi Jean Maican au inceput partida cu: Petrescu – Dinu, Tănase, Ghiţă, Grigore – Negrea, Trinculescu, Stănculescu, Răduţ – Turcilă, Boroiban. Au mai intrat: Putinei, Burghiu, Sodoleanu, Fl. Stoica, Uncheşelu, Teodosiu, Taslica, Mateiţă.

In ceea ce-i priveşte pe „militari“, următorul joc amical va avea loc miine – dimineaţă, cind vor intilni Ştiinţa CFR, pe terenul de la Depou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS