16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChimia Craiova poate juca tot in Divizia C

Chimia Craiova poate juca tot in Divizia C

Desi a stabilit, de aceasta data definitiv, ca Stiinta CFR sa fie echipa care sa faca pasul din campionatul judetean in Divizia C, Federatia Romana de Fotbal ar fi gasit si pentru Chimia Craiova o solutie de a evolua in cel de-al treilea esalon. Prezent ieri la Bucuresti, presedintele gruparii de pe Combinat, Gheorghe Baiasu, a fost instiintat ca FRF va face tot posibilul sa gaseasca un loc in Divizia C, in termen de cinci zile urmind sa se afle seria in care va fi repartizata echipa craioveana. In acest timp, formatiei i s-a dat dreptul sa faca transferari si i s-a pus in vedere sa nu i-a startul in Divizia D daca vrea sa „urce“ in esalonul superior. Conducatorul „chimistilor“ a trebuit sa intocmeasca si o cerere de inscriere in „C“, lucru pe care l-a facut cu placere.

In privinta transferurilor din aceste zile, se pare ca doi dintre jucatorii vizati de Chimia sint chiar componenti ai CFR-ului, este vorba de Vulpe si Georgescu. Despre acest lucru, presedintele ceferistilor, Marcel Iancu, a afirmat ca nu este nici un fel de problema si ca se va aseza oricind la masa tratativelor, cu oricine.

Revenind la seria in care va evolua, este foarte probabil ca Chimia sa se alature celorlalte formatii craiovene, existind posibilitatea ca una dintre echipele din „C6“ sa fie mutata in alta serie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS