23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAbramovici l-a cumparat si pe Crespo

Abramovici l-a cumparat si pe Crespo

Antrenorul Claudio Ranieri are acum la dispozitie un lot de 30 de jucatori

Atacantul argentinian al echipei Internazionale Milano, Hernan Crespo, a semnat marti contractul cu gruparea Chelsea, fiind prezentat publicului in pauza meciului cu formatia slovaca MSK Zilina, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. „Hernan Crespo a semnat oficial contractul cu Chelsea“, a spus un responsabil al clubului, in prezenta jucatorului, care purta tricoul formatiei engleze.

Hernan Crespo, care are 28 de ani, a efectuat marti vizita medicala, responsabilii clubului sperind ca il vor putea folosi in meciul de simbata cu Blackburn, din etapa a patra a campionatului Angliei. Suma transferului nu a fost data publicitatii, dar, potrivit presei engleze, jucatorul argentinian a fost achizitionat pentru 26 de milioane de euro.

Atacantul argentinian este ultima achizitie a clubului londonez, al carui patron, miliardarul rus Roman Abramovici, a cheltuit peste o suta de milioane de euro in aceasta vara pentru a-i transfera pe fotbalistii Geremi, Juan Sebastian Veron, Adrian Mutu, Wayne Bridge, Joe Cole si Damien Duff.

Antrenorul echipei Chelsea, italianul Claudio Ranieri, are acum la dispozitie un lot de 30 de jucatori, favoritii pentru linia de atac fiind Adrian Mutu si noul achizitionat, Hernan Crespo, precum si olandezul Jimmy Floyd Hasselbaink (31 de ani).

Chelsea s-a calificat in grupele Ligii Campionilor

Chelsea, fara atacantul roman Adrian Mutu, care nu a avut drept de joc, s-a calificat in prima faza a grupelor Ligii Campionilor, dupa ce a invins marti seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formatia MSK Zilina, in mansa secunda a turului trei preliminar. In tur, Chelsea a cistigat cu scorul de 2-0. Golurile invingatorilor au fost marcate de Johnson (’32), Huth (’67) si Hasselbaink (’78). In tur, Chelsea a invins, cu scorul de 2-0.

Celelalte rezultate inregistrate marti in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor: Deportivo La Coruna (Spania) – Rosenborg Trondheim (Norvegia) 1-0 (Luque ’16), in tur 0-0; Wisla Cracovia (Polonia) – Anderlecht Bruxelles 0-1 (Dindane ’84), in tur 1-3; Sparta Praga (Cehia) – Vardar Skopje (Macedonia) 2-2 (Poborsky ’34, Sionko ’83 – Georgievski ’30, Anyanviu ’67), in tur 3-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS