14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStiri de la US Open

Stiri de la US Open

• Tenismanul roman Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur al ultimului turneu de Grand Slam al sezonului, US Open, fiind invins de fostul lider mondial, australianul Lleyton Hewitt, cap de serie numarul 6, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-2. Hanescu, care s-a aflat la prima sa participare pe tabloul principal al turneului US Open, a pierdut dupa aproximativ o ora si 31 de minute. Partida s-a desfasurat pe terenul central „Arthur Ashe“.

• Tenismena rusa Anna Kurnikova nu participa la turneul US Open, din cauza unei accidentari, dar este totusi prezenta pe arenele de la Flushing Meadows pe toata durata competitiei, in calitate de reporter al USA Network. Kurnikova trebuie sa se plimbe prin tribune si sa ia scurte interviuri celebritatilor aflate la Flushing Meadows.

• Jucatorul elvetian Roger Federer a dat informatii jurnalistilor despre vaca sa, Juliette, pe care a primit-o cadou pentru victoria obtinuta la turneul de la Wimbledon, si i-a asigurat pe acestia ca animalul nu se va transforma niciodata intr-un hamburger.

• In ceea ce priveste masurile de securitate la ultimul turneu de Mare Slam al anului, acestea sint tot mai severe, avind in vedere ca peste doua saptamini se implinesc doi ani de la atentatele teroriste de la World Trade Center. Astfel, in fata celor trei intrari principale ale arenelor de la Flushing Meadows au fost plasate detectoare de substante radioactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS