25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu facem experimente cind jucam cu Romania!“

„Nu facem experimente cind jucam cu Romania!“

Selectionerul Danemarcei, Morten Olsen, a anuntat lotul de jucatori pentru meciul cu Romania, programat pe 10 septembrie, la Copenhaga, in preliminariile CE 2004. Fata de partida amicala cu Finlanda, scor 1-1, care s-a desfasurat pe 20 august, pe teren propriu, Olsen l-a convocat pe fundasul Per Nielsen (Broendby) in locul lui Asbjorn Sennels (Viborg).

Jucatorii convocati de Olsen sint urmatorii: Sorensen (Aston Villa), S. Jensen (FC Midtjylland) – portari; Bogelund (Eindhoven), Helveg (Inter Milano), Henriksen (Panathinaikos Atena), N. Jensen (Borussia Dortmund), Laursen (AC Milan), P. Nielsen (Broendby) – fundasi; Gravesen (Everton), C. Jensen (Charlton), Poulsen (Schalke 04), R. Larsen (FC Copenhaga), Wieghorst (Broendby) – mijlocasi; Gronkjaer (Chelsea), Rommedahl (Eindhoven), Sand (Schalke 04), Tomasson (AC Milan), Jorgensen (Udinese) – atacanti.

Olsen a spus ca Danemarca va aborda meciul cu Romania cu dorinta de a face totul pentru a-si pastra locul de lider al grupei a doua preliminare: „Nu avem timp de experimente inaintea unui joc de o asemenea importanta si impotriva unui adversar de calibrul Romaniei, astfel ca ne vom baza pe jucatori pe care ii cunoastem“.

Tehnicianul danez s-a aratat multumit ca accidentarile suferite de jucatorii sai in amicalul cu Finlanda, capitanul Ren Henriksen, Martin Laursen si Thomas Gravesen, nu sint grave si cei in cauza se vor reface pina la ora jocului. „Contez pe toti cei nominalizati, dar este posibil ca vineri sa completez lotul cu alti doi jucatori, dupa ce voi urmari echipele daneze in cupele europene“, a precizat Olsen.

Meciul selectionatelor de seniori ale Danemarcei si Romaniei se va desfasura pe stadionul „Parken“ din Copenhaga, pe 10 septembrie, de la ora locala 19.15 (20.15 la Bucuresti). Partida va fi arbitrata de elvetianul Urs Meier, observatori fiind desemnati Hermann Selbherr (Germania) si Manuel Lopez Fernandez (Spania).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS