23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFRF nu a acceptat recursul „chimistilor“

FRF nu a acceptat recursul „chimistilor“

In sfirsit, duelul de la distanta dintre echipele craiovene Stiinta CFR si Chimia pare incheiat. Federatia Romana de Fotbal nu a luat in considerare memoriul depus de conducerea „chimistilor“ si a hotarit ca decizia initiala, aceea de a trimite Stiinta CFR in Divizia C, sa ramina in picioare. Motivul: contestatia facuta de diriguitorii Chimiei nu a respectat termenul limita in care putea fi depusa. Presedintele Chimiei, Gheorghe Baiasu, se va prezenta astazi la sediul FRF pentru a primi lamuriri.

Totusi, mai exista o posibilitate ca formatia de pe „Combinat“ sa evolueze in cel de-al treilea esalon. Se pare ca forul diriguitor al fotbalului romanesc va inainta „chimistilor“ propunerea sa ocupe unul dintre cele 11 locuri din Divizia C ramase inca libere din cauza faptului ca echipele in cauza nu se pot sustine financiar la acest nivel, craiovenii avind astfel sansa unei fuziuni. N-ar fi insa exclus ca oficialii Chimiei, din orgoliu, sa nu accepte aceasta varianta de compromis.

In aceste conditii, AJF Dolj este decis sa nu mai faca nici un fel de concesie, conducerea fiind hotarita sa programeze Chimia in campionatul Diviziei D, unde s-au disputat deja doua etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS