20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChimia Craiova – Progresul Caracal

Chimia Craiova – Progresul Caracal

Rămasă singura reprezentantă a Doljului in faza a patra a Cupei Romaniei, Chimia Craiova intilneşte astăzi, de la ora 17.30, pe teren propriu, divizionara C, Progresul Caracal, gazdele avind ca obiectiv ajungerea cit mai sus in Cupa Romaniei. Progresul Caracal, o echipă destul de omogenă, in a cărei componenţă se găsesc şi ciţiva jucători experimentaţi, vine cu gindul de a lăsa o impresie cit mai bună in această competiţie a surprizelor.

Se anunţă astfel o dispută interesantă, in care „chimiştii“ pornesc cu un uşor avantaj, dat de terenul propriu. Oricum, deşi are caracter oficial, jocul poate fi considerat şi unul de verificare, constituind un bun prilej pentru cele două combatante de a-şi testa potenţialul actual. Meciul va fi arbitrat de Marcel Carabageac, Constantin Popescu şi Petre Bran (toţi din Rimnicu Vilcea).

Tot astăzi, pe stadionul din Stoina, vor juca in faza a patra a Cupei Romaniei Petrolul din localitate şi Minerul Mătăsari. Cele două divizionare C gorjene işi dispută promovarea in următoarea etapă, in care vor intilni o formaţie din Divizia B. Meciul de la Stoina va fi condus de o brigadă din Craiova, care va fi alcătuită din Sebastian Colţescu, Radu Vitan şi Cătălin Cotora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS