17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportO victorie si o infringere, in Serbia

O victorie si o infringere, in Serbia

Echipa de handbal masculin „U“ Petrolul Craiova a fost la sfirsitul saptaminii trecute in Serbia, pentru a sustine citeva jocuri de pregatire. Initial, craiovenii trebuia sa dispute trei partide cu formatii din campionatul sirbesc, dar pina la urma au avut loc doar doua intilniri.

In prima confruntare, cu echipa din Kragujevac, elevii lui Sebastian Dobeanu au fost invinsi cu 30-24, insa al doilea joc a fost cistigat categoric de olteni, acestia impunindu-se cu 35-25 in fata celor de la HC Raduicki. Ambele meciuri au fost catalogate ca extrem de utile in ce priveste verificarea nivelului de pregatire al echipei, pe tehnicieni interesindu-i mai mult potentialul formatiei decit rezultatele inregistrate in acest moment.

Dupa ce si-au masurat fortele prin vecini, handbalistii craioveni vor mai disputa citeva amicale si in tara. Se fac demersuri ca echipa sa participe la sfirsitul acestei luni la turneul de la Oradea, o competitie foarte puternica la care vor lua startul opt echipe, impartite in doua serii. In cazul in care nu se va reusi acest lucru, oltenii vor parafa alte jocuri cu formatii din zona.

Pina atunci, componentii echipei sint programati astazi de dimineata la Policlinica Sportiva din Craiova pentru a efectua vizita medicala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS