20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAur pentru craioveni

Aur pentru craioveni

In perioada 17-24 august au avut loc, la Mangalia, Campionatele Nationale de sah pe echipe, la care au participat 13 formatii. Trupa de la LPS „Petrache Triscu“- CSM Craiova, compusa din Traistaru Teodora, de 13 ani, Sgircea Raluca, de 14 ani, si Tudor Cristian, de 14 ani, pregatita de Adrian Georgescu, a reusit sa se claseze pe primul loc, obtinind astfel medalia de aur. Micutii sahisti, care au fost insotiti de secundul Marcu Iulian, au obtinut 15 puncte din 21 posibile. In urma lor s-au aflat cei de la CSS Tirgu Mures, cu 14 puncte, si echipa I a Clubului Central de Sah Bucuresti, cu 12,5 puncte.

Pentru Traistaru Teodora si Sgircea Raluca, sportive cu rezultate deosebite la mai toate competitiile din acest an, urmeaza o proba de foc: Campionatele Europene de sah normal si Campionatele Europene de sah rapid si blitz, care se vor desfasura in perioada 12 – 27 septembrie la Budva, in Muntenegru.

Cu aceasta ocazie, antrenorii spera ca promisiunea Consiliului Judetean Dolj de a le sprijini pe cele doua sportive sa ia parte la respectivele competitii, unde pornesc ca favorite, sa se materializeze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS