12.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Generalul“ l-a contrat pe seful sau, Mircea Sandu

„Generalul“ l-a contrat pe seful sau, Mircea Sandu

Selectionerul tricolorilor, Anghel Iordanescu, a spus ca presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a facut o mare gafa atunci cind a afirmat ca il va demite in cazul in care nationala nu se va califica la CE 2004.

„Cred ca Mircea Sandu a vrut sa ma responsabilizeze pe mine ca principal vinovat, insa lucrurile stau altfel. Sintem toti implicati, atit FRF, LPF, cit si Mircea Sandu. Eu nu l-am inteles, mai ales ca lucrurile sint clare, contractul meu incheindu-se automat dupa cele doua meciuri cu Luxemburg si cu Danemarca. Sandu m-a anuntat despre acest lucru chiar inaintea meciului cu Ucraina, dar i-am spus ca ma intereseaza doar acel joc“, a spus Iordanescu.

Referindu-se la cazul Gabrielei Arsenie, fotoreporter al cotidianului Gazeta Sporturilor, care a fost debarcata din avionul care a transportat echipa nationala la Donetk, in vederea meciului amical cu selectionata Ucrainei, selectionerul a precizat:

„Imi pare rau, dar eu nu am avut nici o contributie, pentru ca eu ma ocup de cu totul altceva. Cineva din anturajul FRF a lasat sa se inteleaga ca eu am fost cel care a decis ca ea sa nu vina, pentru a mai sterge din gafa facuta.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS