15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Fiu de catea, plateste jucatorii!“

„Fiu de catea, plateste jucatorii!“

Impresarul Ioan Becali s-a certat, in plina strada, cu presedintele clubului Betis Sevilla, Manuel Ruiz de Lopera, formatie la care activeaza jucatorul Iulian Filipescu. Potrivit cotidianului As, cearta dintre cei doi a avut loc pe strada Jabugo, unde Lopera are casa si biroul.

Lopera, care tocmai il prezentase pe Martin Palermo ca noul jucator al echipei, a dorit sa rezolve problema romanului Iulian Filipescu. Dupa mai multe discutii, Becali s-a enervat si, in limba spaniola, a inceput sa-l injure pe Lopera. Conform unor surse din anturajul jucatorului, Lopera a solicitat rezilierea celor doi ani de contract ai lui Filipescu cu Betis si scutirea datoriei pe care clubul o are fata de jucator.

Publicatia Marca a notat ca Becali a inceput sa strige: „Sa stie toata lumea cine este Lopera in acest oras? Sa stie oamenii si ziaristii ca ii inseli pe jucatori. Cei care semneaza pentru clubul tau sint niste prosti. Plateste jucatorii, nu-i mai fura, pentru ca ii tratezi ca pe niste sclavi. Fiu de catea!“.

Potrivit presei iberice, Lopera nu a raspuns acuzatiilor lui Becali, spunind doar atit: „Pleaca din calea mea!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS