15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am avut o prestatie mediocra“

„Am avut o prestatie mediocra“

Adus in aceasta vara la Universitatea, Csaba Borbely a facut furori in turneul Stiintei din Franta. La jocul scoala dinaintea meciului de la Galati, acesta a inscris patru goluri. Desi este atacant impins, genul care sta in fata portii sa bage mingea in plasa, prin sosirea lui Njock i-a revenit rolul de virf retras, un fel de servant pentru Jeremie. Poate din aceasta cauza nici nu a rupt gura tirgului pina acum.

– Csaba, pe cind primul gol oficial pentru Universitatea?

– Sper sa marchez la meciul cu Gloria. Totusi, important este sa cistige echipa, nu cine inscrie.

– Ce s-a intimplat la partida cu Bacaul, mai ales ca echipa avea un moral bun, venea dupa victoria de la Galati?

– Ce sa se intimple? S-a ratat mult in prima repriza. Daca le dadeam gol la una din ocaziile avute, faceam scor cu ei si toata lumea era fericita, nu se mai batea atita moneda pe acest meci. Dar asa este atunci cind treaba nu merge, apar asemenea neplaceri.

– Poate Craiova spera la mai mult in acest sezon?

– Eu stiu? Sa avem putina rabdare, sa ne omogenizam si in urma jocurilor bune vor veni si rezultatele asteptate de toata lumea.

– Mai are Universitatea nevoie de jucatori?

– Intotdeauna este loc si pentru alti fotbalisti, mai ales la un club cum este Universitatea. Cu cit este mai multa concurenta, cu atit vin mai repede si rezultatele.

– Vorbind de compartimentul ofensiv, in atac esti tu, Njock si Bengondo, acesta din urma neavind o prestatie apreciata in meciul cu Bacaul.

– Nu se pune problema ca a jucat slab, a fost primul lui meci. Trebuie sa fim colegi, nu sa ne vorbim de rau. Oricum, Bengondo are alta valoare decit ce spuneti voi ca a aratat la primul meci.

– Cum caracterizezi prestatia ta din primele doua jocuri la Stiinta?

– Mediocra, dar sper sa-mi revin curind, trebuie sa ne adaptam si noi, ma refer aici si la Njock, pentru ca am fost colegi decit in doua meciuri. Ma simt excelent la Craiova si vreau sa le demonstrez celor care m-au adus aici ca a meritat efortul.

– Jean Padureanu a afirmat ca vine la Craiova si bate sigur…

– Ramine de vazut. O fi Gloria o echipa buna, dar nu e iesita din comun. Oricum, noi vom vorbi pe teren, nu facind fel de fel de declaratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS