13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea a renuntat la Catalin Craciunescu

Universitatea a renuntat la Catalin Craciunescu

In timp ce colegii de echipa erau in plin antrenament, ieri, in jurul prinzului, Catalin Craciunescu, fundasul revenit in iarna de la Dinamo, era acasa, dupa ce terminase sedinta de recuperare inerenta dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o la finele campionatului trecut. Craciunescu a suferit o operatie la ligamentele incrucisate, dupa ce s-a accidentat inca din primul meci sustinut de Universitatea, in iarna, la turneul de la Norcia, motiv pentru care nu a apucat sa joace nici un minut pentru alb-albastri in acest an.

Oficialii craioveni, prin vocea ofiterului de presa, Nicu Dolea, au anuntat ieri ca, de comun acord cu jucatorul, nu i-a mai fost prelungita intelegerea cu Universitatea si Craciunescu a devenit liber de contract. Conducerea Stiintei a mai spus ca fostul libero avea un acord de imprumut pe sase luni, pina in vara, cu Universitatea, care i-a expirat, iar la discutiile dintre conducere si jucator nu s-a cazut de acord asupra prelungirii duratei angajamentului.

Contactat telefonic, Catalin Craciunescu a infirmat declaratiile oficialilor craioveni.

Mai mult, acesta a sustinut ca nu stie nimic, el neintilnindu-se de dimineata cu nimeni de la club. „Nu stiu nimic. Va aud pentru prima data. Astept sa mi se confirme si mie ceva. Trebuia sa ma cheme la discutii, dar nu au facut-o pina la ora asta (ora 13.30 – n.r.). Ii mai astept“, a spus jucatorul. Catalin Craciunescu a ramas surprins si cind a auzit ca, de comun acord, nu i s-a mai prelungit contractul. „Pai cum sa trebuiasca sa prelungesc contractul? Care contract? Ca eu am semnat un acord pe trei ani, valabil din aceasta vara, dupa expirarea imprumutului“, a continuat jucatorul.

Motivul rezilierii contractului dintre Craciunescu si Universitatea este de fapt accidentarea acestuia, care l-a tinut in afara terenului inca de la revenirea sa la Craiova, iar surse din club sustin ca „nu avea rost sa-l platim degeaba“. Recuperarea lui Catalin va dura pina in ianuarie acesta va aduna un an de absenta.

Astfel, ar fi a doua teapa luata de Craciunescu dupa cea incasata de la Dinamo, club care nu i-a achitat drepturile financiare si pe care fotbalistul l-a actionat in judecata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS