19.8 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNici o echipa nu are sase puncte!

Nici o echipa nu are sase puncte!

Dupa doua etape scurse din campionatul Diviziei A, nici o echipa nu a acumulat punctajul maxim! Astfel, in partea de sus a clasamentului sint patru formatii – printre care si Universitatea Craiova – care au adunat patru puncte.

Apoi, in subsolul clasamentului, situatia este intr-un fel similara, patru echipe acumulind cite un punct.

Sa vedem insa cam ce s-a intimplat in meciurile de duminica seara.

Dinamo – FC Oradea 1-0

(V. Munteanu ’37)

Gazdele s-au cam chinuit sa bata o nou-promovata, desi au dominat copios prima repriza. Danciulescu a trimis mingea in bara dupa o lovitura libera executata magistral, iar unicul gol al meciului l-a marcat Vladut Munteanu, sutul acestuia de la 30 de metri lovindu-se de Barcauan si inselindu-l pe portarul Rotaru.

In repriza secunda, goal-keeper-ul gazdelor, belgianul Delwarte, a salvat victoria echipei sale intervenind miraculos la doua suturi ale lui Vrajitoarea.

Rapid – Steaua 1-1

(Badoi ’62 / Pitu ’72)

Meciul a inceput cu o viteza uluitoare. Treptat, insa, jocul s-a mai stins, iar elevii lui Piturca au inceput sa fie scosi cu targa. Astfel, din cauza accidentarilor, Steaua a efectuat toate schimbarile pina la pauza, Dinita, Nanu si Pitu intrind pe teren, ultimul in locul lui Dinita…

La inceputul reprizei secunde, lui Bratu i-a fost anulat un gol perfect valabil, tot rapidistii deschizind insa scorul prin Badoi. Golul egalizator l-a marcat Pitu cu capul.

Totusi, in debutul meciului, parca Perja merita sa fie eliminat dupa un atac criminal la Raducanu, golgheterul stelist accidentindu-se serios si fiind inlocuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS