17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLignitul Tirgu Jiu - CSU Craiova

Lignitul Tirgu Jiu – CSU Craiova

Echipa de handbal din Tirgu Jiu va sustine in aceasta dupa amiaza primul joc de verificare al sezonului pe teren propriu si cel de-al patrulea al gorjenilor dupa incheierea cantonamentului de pregatire. Sala Sporturilor va gazdui de la ora 17.00 returul intilnirii amicale bilaterale cu oltenii de la CSU Craiova.

Elevii antrenorului Petre Avramescu au sustinut in ultimele doua saptamini trei jocuri de verificare, toate incheiate cu victorii clare. Dupa ce au cistigat la Craiova cu 39-30, handbalistii de la Lignitul s-au impus in week-end in fata altor doua formatii pe care le-au intilnit la Resita: 29-23 (13-13) cu CSM Resita si 31-27 (16-13) cu Poli Timisoara.

Fara a se referi prea mult la rezultate, tehnicianul Avramescu a spus ca este multumit de stadiul pregatirilor: „Rezultatele jocurilor amicale nu ma intereseaza prea mult. Urmaresc doar sa-i rodez pe jucatori si sa vad unde mai avem carente pentru a le remedia.“ In ceea ce priveste lotul, antrenorul considera ca ar mai fi nevoie de citiva jucatori, mai ales de un portar, ultimul venit, Dragos Lazar, neajungind, deocamdata, la o intelegere cu conducerea clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS