14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCind i-ati transferat pe alde Njock?

Cind i-ati transferat pe alde Njock?

Dupa remiza alba cu FCM Bacau, a devenit limpede ca ofensiva Universitatii este in mare suferinta. Chiar daca s-au gasit citiva oficiali ai clubului care au strimbat din nas, considerind ca echipa ar fi trebuit sa joace altceva dupa transferurile din aceasta vara, nimeni nu a spus, insa, de cind se pregatesc cu Universitatea alde Njock, Bengondo sau Stinga.

De altfel, Cirtu a avertizat inca din startul pregatirilor sa nu mai fie „deranjat“ cu jucatori precum Curteanu si Radulea, acestia nefiind in stare sa prinda nici macar lotul largit al echipei. Ba, la un moment dat, in disperare de cauza, a fost chemat de la Resita si mijlocasul ofensiv Badoiu, un jucator la care s-a renuntat apoi destul de rapid.

Spre finalul partidei cu FCM Bacau, oltenii au fost nevoiti sa atace cu „tridentul“ Stinga – Njock – Bengondo, toti trei la un loc nepregatindu-se nici macar o luna cu Cirtu.

Sa-i mai amintim atunci conducerii, ca la un moment dat, se angajase ca va finaliza toate transferurile pina la inceperea pregatirilor de vara si nu s-a tinut nici pe departe de cuvint?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS