34 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenamentul de dimineata a fost condus de secunzi

Antrenamentul de dimineata a fost condus de secunzi

• Fiind accidentati, Plesan si Murgan nu au putut face deplasarea in Ucraina cu loturile nationale
• Njock a fost trimis mai devreme la vestiare, si el participind duminica
la o emisiune televizata

La antrenamentul de ieri- dimineata, condus de Mircea Irimescu si Gigi Ciurea (Sorin Cirtu a ajuns spre finalul sedintei, fiind prezent duminica noaptea la „Recursul Etapei“) au absentat doar jucatorii chemati la cele doua loturi nationale. Rada si Plesan au fost convocati la nationala de seniori, iar Murgan, Moti, Cl. Tudor si I. Stancu, la nationala de tineret. Ei s-au prezentat ieri-dimineata la sediul FRF, dar Plesan si Murgan au facut cale intoarsa, fiind accidentati. Ceilalti craioveni au plecat aseara spre Donetk, unde miine va avea loc amicalul cu selectionata similara a Ucrainei.

In aceste conditii, la sedinta de pregatire au luat parte ceilalti jucatori: portarii Guso, Urai, Banica si jucatorii de cimp Daouda, Njock, Bengondo, Vigariu, Lazarovici, Borbely, Bundea, Miclea, Stoianof, Preda, Al. Nicolae, Bratu, Papura, Stinga, Badea. Dupa incalzire, lotul craiovean a fost impartit in doua, efectuindu-se „o miuta“, apoi un joc de posesie si deposesie.

Spre finalul antrenamentului, toti jucatorii, mai putin Daouda, care s-a accidentat, si Njock, trimis mai devreme la vestiar sa se odihneasca pentru ca a fost la „Procesul Etapei“, au exersat suturile la poarta. Aseara, de la ora 18.30, a avut loc a doua sedinta de pregatire condusa de Sorin Cirtu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS