20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Profesorul“ Lucescu l-a invins pe „elevul“ Hagi

„Profesorul“ Lucescu l-a invins pe „elevul“ Hagi

Intr-o partida din cadrul etapei a doua a campionatului Turciei, echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas, a invins simbata, pe teren propriu, formatia Bursaspor, care este pregatita de Gica Hagi. Unicul gol al meciului a fost inscris de Tayfur, in minutul 18.

La Besiktas, jucatorul Daniel Pancu a evoluat tot meciul. Fotbalistii formatiei Bursaspor, Bogdan Vintila, Iulian Miu si Ionel Ganea au jucat pe toata durata partidei, in timp ce Cornel Frasineanu a fost schimbat, in minutul 58, cu Orhan. Ganea si Miu au primit fiecare cite un cartonas galben.

Echipa lui Multescu a fost infrinta

Intr-o alta partida disputata simbata in runda a doua a campionatului Turciei, echipa Samsunspor, care este antrenata de Gheorghe Multescu, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 4-2, de formatia Ankaragucu. Samsunspor a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Serkan (’11) si Mehmet Nas (’15). Pentru Ankaragucu au marcat Ramadan (’22, ’70), Yilmaz Ozlem (’61) si Milton Rogerio (’80-autogol). La Samsunspor, fundasul Giani Kirita a evoluat pina in minutul 72, cind a fost schimbat cu Oktay. Kirita a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 24.

Incidente violente la Trabzon

20 de persoane au fost ranite in cursul incidentelor violente care au izbucnit vineri seara, la Trabzon, la meciul dintre echipele Trabzonspor si Fenerbahce Istanbul, scor 0-1. Incidentele au degenerat in timpul pauzei intr-o bataie generala intre suporterii celor doua cluburi, in urma unor decizii ale arbitrului considerate eronate de partizanii echipei din Istanbul. Cel putin 300 de jandarmi au fost adusi la fata locului pentru a restaura ordinea, dar si acestia au fost atacati de suporterii infocati. Printre raniti se afla un copil de 12 ani si un jandarm.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS