19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLadislau Bölöni remodeleaza lotul lui Rennes

Ladislau Bölöni remodeleaza lotul lui Rennes

Numit recent la conducerea tehnica a formatiei franceze Rennes, antrenorul roman Ladislau Bölöni a inceput sa remodeleze lotul de jucatori. Aflat in negocieri pentru a-l incredinta pe uruguayanul Andres Fleurquin echipei spaniole de divizia a 2-a Cordoba, clubul Rennes incearca sa scape si de argentinienii Mario Hector Tudo si Gabriel Loeschbor. Acesti trei jucatori sint marile deceptii ale recrutarii facute de club in ultimii ani.

Clubul spaniol Cordoba doreste sa finalizeze cit mai curind negocierile privind imprumutul mijlocasului Fleurquin. In ceea ce-l priveste pe atacantul Turdo, exista piste in divizia a 2-a spaniola. Stade Rennais nu a dorit sa dezvaluie numele echipei la care se pare ca va ajunge argentinianul, insa a dezmintit ca aceasta ar fi Tenerife, nume aparut recent in presa spaniola. Turdo a fost transferat de la formatia spaniola Celta Vigo la Rennes pentru colosala suma de 12,20 milioane de euro in vara anului 2000. Evolutia sa nu a dat insa satisfactie si in ianuarie 2001 a fost imprumutat la clubul spaniol Las Palmas, dupa care a revenit la Rennes, unde a evoluat in echipa de rezerve. Dar nici aici nu a facut mare lucru pentru ca s-a accidentat la un genunchi si a fost in convalescenta aproximativ opt luni. El mai are doi ani de contract cu Rennes.

Al treilea sud-american, fundasul argentinian Gabriel Loeschbor, nu face parte din planurile lui Ladislau Bölöni. Pentru el, piata argentiniana este inchisa, insa mai exista o pista germana, dar nici aceasta nu este sigura.

Rezultatele etapei a 3-a a campionatului Frantei

In cadrul etapei a treia a campionatului din Hexagon, Rennes a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata simbata, in deplasare, cu Sochaux. Acesta din urma a deschis scorul in minutul 56, prin Diawara, formatia oaspete egalind in minutul 80, printr-un autogol al lui Pagis. Jucatorul Sergiu Radu a fost titular in partida pe care echipa sa, Le Mans, a terminat-o la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu formatia Nice. Radu a evoluat pina in minutul 53, cind a fost schimbat cu F. Thomas. Marius Baciu nu a jucat in meciul cistigat de OSC Lille, in deplasare, cu scorul de 3-0, in fata gruparii Toulouse.

Rezultatele complete inregistrate simbata in etapa a treia a campionatului Frantei: AJ Auxerre – Strasbourg 3-2 (Au marcat: Akale ’10, Kalou ’32, Mathis ’86 / Ljuboja ’41, Mouloungui ’88), Ajaccio – FC Nantes 1-3 (Bagayoko ’88 / Da Rocha ’23, Armand ’43, Pujol ’51), Guingamp – Girondins Bordeaux 1-3 (Gousse ’23 / Deivid ‘5, Darcheville ’32, ’54), Le Mans – Nice 1-1 (D’Amico ’42 / Everson ’44), Metz – Paris SG 0-1 (Leca ’66-autogol), Monaco – Bastia 2-0 (Adebayor ’38, Zikos ’45), Montpellier – Lyon 0-2 (Cacapa ’11, Carriere ’26), Toulouse – Lille 0-3 (Manchev ’38, ’65, Brunel ’71), Sochaux – Rennes (Diawara ’56 / Pagis ’80-autogol). Partida Lens – Olympiques Marseille s-a disputat aseara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS