19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJiul Petrosani- Pandurii 2-1

Jiul Petrosani- Pandurii 2-1

Victoriile obtinute de fotbalistii lui Emil Sandoi in toate cele opt jocuri amicale dispute de la reluarea pregatirilor demonstreaza ca echipa din Tirgu Jiu si-a revenit macar partial din deriva in care a plutit in returul campionatului trecut. Atunci, Pandurii nu reusisera intr-o jumatate de an decit o singura victorie in campionat, lucru care a dus la demoralizarea jucatorilor, dar si la indepartarea spectatorilor de echipa. Se pare insa ca, o data cu schimbarea conducerii clubului si cu readucerea lui Emil Sandoi la cirma echipei, Pandurii incep sa redevina ceea ce au fost atunci cind echipa a promovat in cel de-al doilea esalon.

Sandoi: „Mai e mult de lucru“

Rezervat in declaratii elogioase in privinta rezultatelor echipei in perioada de pregatire, tehnicianul craiovean sustine ca mai e mult de lucru: „Nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece pentru ca am obtinut numai victorii. Deocamdata, n-am jucat pe puncte si ramine sa vedem cum ne vom descurca in campionat. Pe undeva, aceste victorii au fost rezultatele pregatirii bune pe care am facut-o in cantonament. Sint bucuros ca joaca mult mai bine, dar si pentru ca au reusit sa-si recapete moralul, pentru ca ei in campionat nu prea s-au bucurat de victorii. Dar mai e mult de lucru si s-a vazut si in acest meci de la Petrosani. Sint unele momente in joc pe care nu le tratam cu atentie.“

Emil Sandoi s-a referit la faptul ca fotbalistii sai nu sint constanti in joc, la Petrosani conducind o repriza intreaga, dar fiind egalati in repriza secunda in urma unei faze fixe: „Am avut o prima repriza foarte buna. Putea fi 3-0 la pauza daca nu ratam atitea ocazii. Dar, dintr-o greseala, cursul jocului s-a schimbat, iar dupa pauza am fost egalati dintr-o lovitura libera.“

Trei jucatori accidentati dupa primul joc cu Jiul

Cert este ca si acest joc, la fel ca si cel disputat miercuri la Tirgu Jiu, a fost dominat de Pandurii, care s-au si impus cu 2-1 pina la finalul partidei. Spre deosebire de intilnirea precedenta, elevii lui Dumitru Marcu n-au mai fos la fel de agresivi fata de gorjeni, fiind temperati de tehnician prin inlocuirea chiar din primele minute a lui Draghici, care faulta foarte des. Oricum, urmele jocului extrem de dur al celor din Petrosani au ramas, Iulian Stefan, Arcanu si Popete fiind fotbalistii care n-au mai putut fi inclusi in primul unsprezece din cauza accidentarilor. In lipsa celor trei titulari, Emil Sandoi a inceput jocul cu Hirsu, Radoi, C, Popescu, Trofin, Cristea, Nica, Braia, Lecoviste, Adi Popescu, Vintilescu si Lapadat.

Introdus pentru prima data intr-un amical chiar de la inceputul jocului, Ionut Lapadat a inscris si de aceasta data, el fiind unul dintre golgheterii echipei lui Sandoi. Egalarea celor de la Jiul s-a produs in minutul 60, prin golul lui Ciocoiu, dintr-o lovitura libera din apropierea cereului, dupa ce Pandurii condusesera mai bine de 50 de minute. Golul victoriei a fost inscris in minutul 85, in urma unei centrari a lui Cristea reluata in plasa de Frumoca (jucator venit de la Minerul Lupeni si aflat inca in probe la Pandurii). In repriza secunda, Emil Sandoi a introdus in teren si ceilalti jucatori disponibili, mai putin pe cei trei accidentati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS