17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv - Prodchim Bals 3-0

Extensiv – Prodchim Bals 3-0

Extensiv Craiova a sustinut simbata dimineata un amical in compania divizionarei D Prodchim Bals, meci in care „ros-verzii“ s-au impus cu scorul de 3-0, prin golurile reusite dupa pauza de Dina si Musat (2). Cum la interval de o saptamina craiovenii vor debuta in campionat, jocul s-a dorit a fi o repetitie generala si, dupa cum s-au miscat tinerii elevi ai lui Neagoe, se poate spune ca aceasta a fost una care sa le dea incredere in fortele proprii. Avind in fata un adversar incomod, cu jucatori experimentati, gazdele, parca putin speriate, au facut o prima repriza mai slaba, dind sansa celor din Bals sa se apropie periculos de poarta lui Bornescu, doar ghinionul facind ca mingea sa nu intre in plasa.

La reluare, lucrurile s-au schimbat, craiovenii, de data aceasta increzatori, dar si mai proaspeti, in ciuda caldurii sufocante, punind stapinire pe joc. Dirijati de pe margine de „secundul“ Bita, Eugen Neagoe nefiind prezent la meci din cauza unor probleme medicale, fotbalistii Extensivului si-au creat multe faze de poarta, trei dintre ele reusind sa le concretizeze. De remarcat ca golurile au venit in urma unor atacuri bine gindite. In lipsa unei brigazi de arbitri, pe post de „central“ s-a aflat masorul Extensivului, Dan Cretu, a carui prestatie a fost aplaudata pina si de oaspeti.

George Bita a inceput meciul cu urmatorul „unsprezece“: Bornescu – Ciuca, S. Radoi, Cioponea – Totoroata, Dina, Cretu, Saceanu, Velcovici – Niculescu, Musat. Au mai intrat: Curteanu, Corneanu, Brasoveanu, Baia, Savulescu, Marculescu, Nedelcu si portarul Trusca.

De partea cealalta, principalul Jean Baraga i-a trimis in teren pe: Stanescu – Geanov, Albastroiu, Nastase, Maftei – Terci, Dumbrava, Dobrescu, Florescu – Vasiu, Papa. Au mai evoluat: Preda, Margoi, Toader, Stefan, Tica si Staicu.

In linie dreapta

Incepind de astazi, pregatirile gruparii din Parcul „Romanescu“ vor intra in linie dreapta, simbata fiind programat jocul din deplasare cu Electromagnetica. Avind in vedere tineretea si lipsa de experienta a lotului craiovean, sezonul se anunta extrem de dificil, dar oficialii Extensivului sint optimisti si spera ca aceste „defecte“ sa fie compensate prin ambitie si dorinta de afirmare. In aceasta saptamina, antrenamentele vor avea mai mult un caracter tactic, marti fiind programat inca un test de verificare, foarte probabil in compania Chimiei Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS