19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAtletii de la CS Pandurii vor avea echipament Lotto

Atletii de la CS Pandurii vor avea echipament Lotto

Atletismul a adus, in 2002, 55 de medali clubului din Tirgu Jiu

Cu toate ca atletii care se pregatesc la Clubul Sportiv Pandurii din Tirgu Jiu sint principalii mesageri ai judetului la marile concursuri nationale sau internationale de atletism, pina acum nu s-au gasit resursele financiare pentru ca acestia sa poata beneficia de un echipament de concurs sau de prezentare.

In curind, sportivii antrenorului Ion Bura vor primi ca sponsorizare echipament complet Lotto oferit de UFSMO. Directorul Clubului Sportiv Pandurii, Mihai Prunariu, a spus ca este pentru prima data cind se intimpla acest lucru, desi atletismul este un sport de traditie din Gorj.

Clubul Pandurii nu are posibilitati financiare pentru a achizitiona echipament pentru atleti, pina acum doar luptatorii de aici primind un rind de echipament din partea altor sponsori. Fiind una dintre cele mai prolifice sectii ale clubului tirgujian, atletismul a adus, in 2002, 55 de medalii, CS Pandurii situindu-se pe locul al treilea in tara in clasamentul rezultatelor nationale (dupa doua cluburi puternice – Steaua si Dinamo).

Directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu, a pus recent si bazele unei colaborari cu clubul Sportiv Pandurii Lignitul Tirgu Jiu, presedintele acestuia solicitind unul dintre terenurile aflate in proprietatea clubului pentru pregatirea echipei de fotbal. „Pe unul din terenurile de bitum, pe care noi nu-l folosim deocamdata, conducerea echipei de fotbal va aduce covor sintetic de iarba pentru antrenamente. Acolo se vor pregati si fotbalistii de la Pandurii Lignitul, dar si sportivii nostri“, a spus Prunariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS