15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Stinga va avea aceleasi privilegii ca Badea si Papura“

„Stinga va avea aceleasi privilegii ca Badea si Papura“

Desi Stinga s-a inteles cu Dinel Staicu marti noaptea Sorin Cirtu a aflat ieri-dimineata ca va avea un nou conducator de joc. Pe la prinz l-am rugat pe antrenorul alb-albastrilor sa comenteze recentul transfer.

– Sorine, vine Stinga, iti convine?

– Ce intrebare e asta? Pai la Universitatea orice fotbalist este binevenit!

– Deci, recunosti ca Ovidiu este fotbalist?

– Pai, daca nu era fotbalist, il mai promova Cirtu prin anii ’90 in prima echipa? Eu l-am luat de la juniori si imi place sa cred ca el nu a uitat asta…

– Ai apucat sa vorbesti cu Ovidiu? Nu de alta, dar unii ziceau ca v-ati certat in sezonul trecut, atunci cind el a decis sa paraseasca echipa…

– O spun a suta oara: nu aveam cum sa ne certam pentru ca nici n-am vorbit! Apoi, eu nu ma cert cu jucatorii plus ca Stinga, repet, a fost una dintre slabiciunile mele, atunci, in ’90.

– Foarte bine, dar insist: acum ati apucat sa vorbiti?

– Da, am discutat citeva minute la club si eu, antrenorul Cirtu, i-am spus fotbalistului Stinga care este programul echipei.

– S-a scris ca vrea program separat, cel putin asa a lasat Staicu sa se inteleaga…

– Uite ce e, daca era vreo problema cu programul, o rezolva cu mine, in nici un caz cu domnul Staicu. Pentru ca, oricum, mie nu-mi face nimeni programul de antrenament, la echipa doar eu sint sef. Nu stiu daca tot ce s-a scris este adevarat, dar Ovidiu va avea acelasi ritm cu Papura si Badea. Adica, forteaza cind cred ei ca este necesar, iar daca au nevoie de odihna eu nu ma opun, stiu ca sint profesionisti si nu fenteaza antrenamentele. Stii bine ca si la Extensiv, cind antrenam eu, Badea, Cristescu si Neagoe aveau program privilegiat.

– Inca un lucru: cind il vei baga pe Stinga in echipa?

– Atunci cind va fi aproape de nivelul sau optim din punct de vedere fizic. Eu cred ca va recupera repede.

– Si atunci va fi doar titular, nu?

– Parca ne inteleseseram ca nimeni nu se amesteca la echipa in afara de mine! E clar, nu?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS