15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDragos Popescu a fost internat in spital

Dragos Popescu a fost internat in spital

Saptamina trecuta scriam ca UFC Electro nu a rezistat decit 43 de minute in „ringul“ de la Matasari. In acel moment, desi mai ramasese putin pina la pauza, Nae Tilihoi a decis sa-si retraga echipa de pe teren, sesizind ca jucatorii sai erau vizati din ce in ce mai des de crampoanele adversarilor.

La revenirea in Banie, unul dintre jucatorii craioveni care au incasat-o cel mai rau la Matasari, Dragos Popescu, a fost internat de urgenta. Lovit la coaste, in piept si in cap, Dragos a stat doua zile in spital, dar, la externare, i s-a pus in vedere sa faca doar alergari usoare. De asemenea, i s-a atras atentia ca in aceasta perioada sa nu mai loveasca mingea cu capul din cauza unui traumatism destul de sever!

In Valea Rosie se incearca intarirea lotului, unul destul de subtire, zilele trecute sosind la antrenamente Stana (de la FC National), Firanescu (fost la juniorii Universitatii) si Mitrache (un jucator din Bucuresti).

Astazi, de la ora 17.30, UFC Electro are meci in turul al treilea al Cupei Romaniei cu Chimia Craiova. Partida se va disputa pe stadionul Combinat si va fi arbitrata de o brigada doljeana alcatuita din Fl. Duinea, G. Tulba si D. Mitruti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS