12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVictoria uriasilor Njock si Guso

Victoria uriasilor Njock si Guso

• Jeremie Njock si-a facut datoria, marcind singurul gol al meciului in minutul 4 • In aparare, Mariko Daouda a jucat magistral • Adnan Guso a salvat victoria in ultimele secunde, cind a blocat senzational sutul unui galatean

Otelul – „U“ Craiova 0-1

• Stadion „Otelul“, spectatori: 10.000.

• A marcat: Njock ‘4

Otelul: M. Barbu 5 – Ghionea 5,5; Rohat 5; Baldovin 4 – C. Dobre 5; I. Apostol 5 (’46, D. Orac 6,5); Danciu 6; E. Tudor 5 (’65, D. Oprea 6), I. Dragomir 5 – V. Iacob 5; Gurita 5,5. Antrenor: Costel Orac.

Universitatea: Guso 8,5 – Daouda 7,5; Papura 7; Rada 6 – Bundea 6; Plesan 6 (’33, Miclea 5; ’79, Moti), Badea 6 (’83, Vigariu), Murgan 6; I. Stancu 6 – Njock 7; Borbely 6. Antrenor: Sorin Cirtu.

• Au arbitrat: Al. Tudor 6 – T. Constantinescu 6; N. Marodin 6. Rezeva: V. Sandu.

• Avertismente: Dragomir, Danciu / Rada, Papura, Moti, Bundea, Guso.

• Filmul golului: min. 4, 0-1: Njock i-a furat mingea lui Baldovin pe la jumatatea terenului, a ajuns din trei-patru pasi (!) in careu si l-a executat pe Barbu cu un sut puternic.

Este nemaipomenit acest Jeremie Njock! Nu exceleaza la capitolul tehnica – ar fi si greu la inaltimea care o are -, dar are o ambitie iesita din comun. Apoi, cu acele picioare care parca nu se mai termina, da impresia ca fiecare pas, atunci cind alearga, este o saritura lunga la groapa cu nisip. Asa s-a intimplat in minutul 4: i-a furat mingea lui Baldovin si si-a aruncat-o in fata… Din acel moment, a fost limpede ca nimeni nu e in stare sa-l ajunga. Iar Jeremie, cu alergarea sa originala, a ajuns in careu si a tras tare. Barbu a dat impresia ca poate bloca sutul, dar nu a fost decit o impresie: 0-1 si oltenii au pus stapinire pe joc.

Clatinati de croseul rapid al lui Njock, galatenii nu si-au mai revenit pina la pauza. Asa ca oltenii, avind in fata o echipa debusolata, au incercat sa-si mareasca avantajul. Din pacate, Njock (sut in bara), Plesan, Murgan si Bundea n-au avut noroc in situatii destul de clare, iar galatenii au intrat intr-un fel multumiti la vestiare pentru ca ei nu se prea apropiasera de poarta lui Guso.

Dupa pauza insa, datele problemei s-au schimbat. Serios mustruluiti la cabine, galatenii au intrat decisi sa schimbe rezultatul, dar s-au lovit de o aparare decisa, condusa magistral de ivorianul Mariko Daouda. Totusi, gazdele au avut citeva ocazii, cea mai mare ratind-o in ultimele secunde, atunci cind Adnan Guso a respins incredibil sutul de la cinci-sase metri expediat de Danut Oprea!

Cam asa s-a scris istoria unei noi victorii craiovene la Galati, Universitatea si Sorin Cirtu demonstrind ca sint „nasii“ Otelului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS