19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportProblema terenului de antrenament al echipei Pandurii s-a rezolvat

Problema terenului de antrenament al echipei Pandurii s-a rezolvat

Primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, si prefectul judetului Gorj, Toni Mihail Grebla, au avut la sfirsitul saptaminii trecute o disputa pe tema folosirii terenului de joc al echipei Pandurii si pentru antrenamente. Avind in grija terenul de fotbal, primaria s-a opus in ultima vreme intrarii echipei pe terenul de joc pentru pregatire, pe motiv ca acesta trebuie protejat. Aflind ca sint probleme si ca se intentioneaza ducerea echipei de fotbal din Tirgu Jiu la Carbunesti, prefectul judetului a insistat pentru gasirea unei solutii de compromis. Cei doi oficiali au avut o intilnire chiar pe teren cu presedintele clubului si cu antrenorul Emil Sandoi pentru a rezolva problema terenului.

De mai bine de un an, echipa de fotbal din Tirgu Jiu nu are un teren de antrenament in incinta bazei sportive, fotbalistii fiind nevoiti in sezonul trecut sa faca zeci de kilometri pentru a ajunge la un teren de pregatire (Carbunesti, Moi, Balesti). Dupa revenirea lui Emil Sandoi la Tirgu Jiu, problema terenului de antrenament a revenit si ea in prim plan, deoarece tehnicianul nu a acceptat sa pregateasca echipa pe terenuri impracticabile. Dupa ce i s-au inchis portile terenului si dupa ce a incercat si alte baze sportive din oras, Emil Sandoi a intrat totusi cu echipa pe terenul de joc fara sa aiba acceptul primariei. Primarul s-a aratat la momentul respectiv (inaintea plecarii in cantonamentul din Italia) nemultumit de acest lucru, spunind ca terenul trebuie protejat pentru debutul in campionat. Cu toate ca se ajunsese la un acord intre parti si conflictul aparut inaintea memorialului „Gheorghe Iorga“ fusese incheiat, nici la revenirea din cantonament nu li s-a permis fotbalistilor intrarea pe teren.

Dupa ce au aparut zvonuri ca echipa tirgujiana va juca in viitorul sezon la Carbunesti in caz de nerezolvare a problemei, prefectul judetului s-a implicat personal in rezolvarea problemei. La sfirsitul saptaminii trecute, conducerea clubului impreuna cu reprezentantii autoritatilor locale si antrenorii au inspectat toate cele trei terenuri din incinta stadionului. La finalul discutiilor, s-a hotarit ca fotbalistii de la Pandurii sa se pregateasca alternativ pe terenul de joc – atunci cind vremea este favorabila, dar si pe terenul Fundatiei FC Pandurii, unde se antreneaza de regula grupele de copii si echipa de fotbal feminin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS