24.5 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu a cistigat duelul cu Gigi Multescu

Lucescu a cistigat duelul cu Gigi Multescu

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat ca echipa sa, Besiktas, a invins vineri, in deplasare, formatia Samsunspor, care este antrenata de Gheorghe Multescu, in cadrul primei etape a campionatului turc, datorita norocului. „Este o victorie foarte importanta pentru acest inceput de campionat, obtinuta in fata unei echipe puternice. Sint fericit pentru Ahmed Hassan (autorul a doua goluri in meciul de vineri – n.r.). Am preferat sa incep meciul cu jucatorii pe care i-am avut si anul trecut in echipa, deoarece nu puteam sa nu ii folosesc pe cei care au cistigat campionatul“, a spus Lucescu.

La rindul sau, antrenorul Gheorghe Multescu a declarat ca Samsunspor a fost invinsa din cauza lipsei de experienta. „Am avut cel putin cinci ocazii pe care nu le-am valorificat si, in plus, am primit goluri. Am facut greseli elementare, din cauza lipsei de experienta. Nu am avut nici noroc“, a afirmat Multescu.

Fanatik il lauda pe Lucescu

Cotidianul Fanatik a notat ca Mircea Lucescu si Gheorghe Multescu au discutat timp de citeva minute inainte de inceperea meciului si a scris ca tehnicianul roman si-a pus amprenta asupra victoriei prin schimbarile foarte bune pe care le-a facut. „Linia de mijloc a devenit mai puternica in minutul 37, cind Yasin a intrat pe teren in locul lui Pancu… in minutul 59 a iesit Ahmet Dursun si a intrat Sinan, iar in minutul 68 Kaan a fost schimbat cu Ahmed Hassan, autorul ultimelor doua goluri ale meciului“, se mentioneaza in Fanatik.

Potrivit Fanatik, Daniel Pancu a fost certat de Lucescu in minutul 37, dupa ce a fost schimbat. Fotbalistul roman a suferit o accidentare la piciorul sting la inceputul meciului, cind a fost faultat de Milton, si a cerut sa fie inlocuit cu alt jucator. Publicatia Fanatik a precizat ca arbitrul meciului a acordat penalti pentru Besiktas, in minutul 53, in urma unui fault al fundasului roman al echipei Samsunspor, Giani Kirita, asupra lui Antonio Zago.

Pancu si-ar putea pierde locul de titular

„Campioana s-a trezit tirziu: 3-1“ este titlul unui articol aparut in cotidianul Hurriyet, care i-a acordat lui Pancu nota 5 si lui Kirita nota 4. „Besiktas a invins, avind evolutii total diferite in prima si in a doua repriza. Este un inceput bun de campionat“, a notat Hurriyet.

Cotidianul citat considera ca Pancu si-ar putea pierde locul de titular in echipa daca va continua sa joace ca in meciul cu Samsunspor. „Pancu nu mai este cel de odinioara. Daca va continua la fel, va intimpina dificultati in ceea ce priveste titularizarea“, se mentioneaza in Hurriyet, care a apreciat ca Pancu inregistreaza in continuare o scadere de forma.

„Il Luce“ a fost criticat de Milliyet

Cotidianul Milliyet il critica pe Mircea Lucescu, mentionind ca ar fi trebuit ca noile achizitii, printre care si Ahmed Hassan, sa joace de la inceput. „A pus in dificultate echipa lasindu-i pe acesti fotbalisti pe banca de rezerve. Sa speram ca nu va face aceeasi greseala si in meciurile din Liga Campionilor“, a scris Milliyet.

Si cotidianul Star a notat ca Mircea Lucescu a surprins prin faptul ca nu i-a folosit pe Ahmed Hassan si Sinan de la inceputul meciului. „Nu am inteles ce a vrut sa faca prin aceasta! Oare a crezut ca nu sint suficient de pregatiti?“, se mentioneaza in publicatia citata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS