24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNiste pisicuti s-au antrenat cu Universitatea

Niste pisicuti s-au antrenat cu Universitatea

Cu trei zile inainte de meciul de la Galati, antrenorul Universitatii, Sorin Cirtu, a programat ieri doua sedinte de antrenament. Prima, cea de dimineata, a avut caracter fizic, iar a doua, desfasurata dupa-amiaza, s-a axat pe tactica.

La primul antrenament al zilei, care a inceput la ora 11.00, Cirtu si-a impartit lotul in doua, titulari si rezerve, programul impus fiind diferit, dar si in locuri separate.

Titularii, Guso, Daouda, Papura, Rada, Bundea, Plesan, Badea, Murgan, I. Stancu, Njock, Borbely, dar si portarul de rezerva Urai, s-au deplasat in Lunca Jiului. Acolo, sub privirile secunzilor Mircea Irimescu si Silviu Lung, au facut o alergare mai usoara prin padure, streatching si apoi sprinturi pe distante scurte. Atmosfera, una in care domnea concentrarea si gindul la meciul de simbata, a fost destinsa de mieunatul unor pisicuti parasiti. Daca la inceput nimeni nu a zis nimic, o data cu trecerea timpului pisicutii au devenit din ce in ce mai indrazneti, ajungind chiar printre jucatori. Din acest motiv, Mircea Irimescu a solicitat indepartarea lor.

In acelasi timp, la baza de cantonament, rezervele efectuau un antrenament de intensitate mai mare, condus de Gigi Ciurea si preparatorul fizic Adi Tudor, dar supervizat de Sorin Cirtu. Moti, Lazarovici, Al. Nicolae, Miclea, Cl. Tudor, Vigariu, Stoianof, Cr. Bratu, Preda si Bengondo trageau destul de tare pentru a-l impresiona pe antrenor in speranta ca vor prinde lotul pentru deplasarea la Galati, dintre acestia tehnicianul anuntind ca va opri doar sase jucatori. Alaturi de Cirtu, pe margine s-a aflat si fostul jucator al Craiovei Maxima, Nae Ungureanu, cei doi fosti colegi ai campioanei unei mari iubiri apreciind calitatile tinarului jucator Alexandru Nicolae, venit de la Sportul Studentesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS