15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAndone l-ar fi blocat pe Paduret

Andone l-ar fi blocat pe Paduret

Desi a spus de mai multe ori ca vrea neaparat sa vina la Universitatea, mijlocasul Sportului Studentesc, Romeo Paduret, a adoptat o pozitie inexplicabila in ultimele zile, lasind impresia ca nu il mai intereseaza transferul in Banie. Luni, spre exemplu, el a refuzat sa mai raspunda la telefon, toate incercarile oltenilor de a-l contacta fiind sortite esecului.

Motivul acestei schimbari de atitudine l-ar constitui influenta pe care Ioan Andone, antrenorul de la Dinamo, o are asupra majoritatii jucatorilor de la Sportul. Se spune ca, nemultumit de calitatea multor componenti din linia mediana a dinamovistilor, Andone l-ar fi convins pe Paduret sa o lase mai moale cu Universitatea, promitindu-i ca il va aduce la Dinamo.

Suparati de comportarea lui Paduret, dar descumpaniti si de sumele imense pe care Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, le cere in schimbul jucatorului, conducatorii Universitatii ar fi tentati sa abandoneze pista, ei contactindu-l alaltaieri pe Ovidiu Stinga. Oricum, chiar si atunci cind era hotarit sa vina in Banie, Paduret isi schimba pretentiile de la o zi la alta. Cel putin asa sustin reprezentantii Universitatii, deci nu ar fi exclus ca desele probleme ivite in acest caz sa fie si un pic inventate…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS