16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Dinel Staicu este un om second hand!“

„Dinel Staicu este un om second hand!“

Dupa ce presa l-a laudat ieri pentru prestatia din amicalul FC National – Inter Gaz (scor 1-1), Marius Sava era indignat insa de declaratia pe care Dinel Staicu a acordat-o ieri Gazetei Sporturilor: „N-am cum sa ma pun la mintea lui Sava. Cind o realiza macar 10 la suta din ce-am facut eu in viata, atunci sa deschida gura. E un fotbalist second hand, pe care nimeni nu voia sa-l ia, desi pusesem pe el un pret modic, 30.000 de dolari“.

In replica, „Savarina“ a spus: „Eu si domnul Staicu nu ne putem compara. Eu sint fotbalist, el este om de afaceri. Cind pe teren vor intra oamenii de afaceri, atunci o sa putem sa facem comparatii… Din punctul meu de vedere, am fost cel mai corect om din lume. Am facut o intelegere cu dumnealui pentru ca nu puteam sa-mi incasez banii din contract. Pina la urma, nu a respectat mai nimic din ce discutasem. Tocmai de aceea zic eu ca, inainte de a ma face pe mine fotbalist second hand, domnul Staicu trebuie sa se gindeasca serios ca este un om second hand. Zice ca a realizat nu stiu ce in viata, dar cind te uiti cum se imbraca parca nici nu iti vine sa-l crezi… Oricum, eu ii propun ca din banii pe care avea sa mi-i mai dea sa se duca sa isi cumpere niste haine ca lumea, nu de la second hand, evident“.

Sava a spus ca se simte bine la FC National, se intelege perfect cu oamenii de acolo, dar nici acum nu isi poate explica de ce Universitatea Craiova, echipa sa de suflet, s-a dispensat asa de usor de serviciile sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS