12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Fantoma“ din Argentina

„Fantoma“ din Argentina

Cu toate ca impresarul Roberto Barbagallo a tot promis ca ii aduce pe Lux si Barbosa, ieri a trimis in Banie un alt jucator despre care ni s-a spus ca este originar din Argentina si are pasaport italian. Sosit in Craiova pe la prinz, jucatorul a fost trimis la odihna si din acel moment nimeni din conducerea clubului nu a mai acceptat sa vorbeasca despre el. „Pina nu semneaza, nu-i dam numele!“, au replicat oficialii olteni, iar reprezentantul lui Barbagallo, Mugurel Elisei, s-a scuzat si el, recunoscind ca i s-a „ordonat“ sa nu sufle un cuvint despre identitatea fotbalistului.

„Fantoma“ din Argentina (aseara s-a antrenat cu echipa la cantonament si spunea ca il cheama Luis Daniel) ar fi un mijlocas cu profil apropiat de cel al lui Javier Lux (culmea ar fi sa fie tocmai Lux!) si in cazul in care va demonstra ca este chiar asa de valoros cum se sugereaza ar putea bloca discutiile pentru aducerea lui Romeo Paduret.

Apropo de acesta, Dinel Staicu a spus ieri ca nu este de acord cu pretul cerut de Vasile Siman: „Am discutat cu Paduret, dar niciodata n-am sa fiu de acord sa-i dau lui Siman 200.000 de dolari. Are asta niste preturi ca nici nu stiu cum sa le cataloghez. Oricum, sint bucuros ca l-am adus pe Njock, il avem pe Borbely, iar despre Belmondo (asa i-a spus Dinel lui Bengondo – n.r.) am auzit ca s-a miscat foarte bine cu FC Arges“.

Contactat de noi, Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, ne-a oferit o alta varianta: „Cu domnul Staicu nu am mai vorbit de foarte mult timp, asa ca nu aveam cum sa-i spun de vreun pret. Ultima discutie am avut-o despre Paduret si Dinita inaintea meciului cu Bosnia de la Craiova. De atunci, nimeni de la Craiova nu m-a mai cautat pentru a vorbi despre vreun jucator“. Interesanta replica, mai ales ca Dinel a spus ca s-a zbatut sa-i aduca pe Irimia, Lazar, Chihaia si Mazilu, jucatori solicitati intens de Cirtu…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS