27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cirtu va fi in pericol cind publicul ii va cere capul!“

„Cirtu va fi in pericol cind publicul ii va cere capul!“

Avind faima unui mare maestru al sforariilor in fotbal, Costel Mitrita s-a trezit ieri sub suspiciunea ca ar fi montat un scenariu de mazilire a lui Sorin Cirtu. Locul acestuia urma sa fie ocupat fie de catre Marian Bondrea, fie de Florin Halagian, amindoi amici la catarama cu Mitrita. Ce are in capusa managerul general al Universitatii, cam stim. Sa vedem ce are el si-n gusa vizavi de fumigenele de presa aruncate ieri sub scaunul lui Sorin.

– Trebuie sa va fi suparat tare rau Cirtu, ca sa-l debarcati inainte de a porni campionatul.

– E prea mult spus suparare. Daca vreti adevarul, atunci trebuie sa se stie ca am avut pareri diferite vizavi de alcatuirea lotului. Atita tot. El a insistat asupra unor jucatori proveniti din esaloanele inferioare, iar noi nu am vrut sa repetam greseala pe care am facut-o anul trecut cu grupul de resiteni. Apoi, privitor la achizitii, strategia clubului este de a pastra o anumita discretie. Declaratiile se fac dupa ce ai transferul in buzunar, nu inainte, ca sa ti-l sufle altii cu punga mai larga. Ori, Sorin s-a cam pripit trimbitind prin presa ca-i vrea pe Njock, pe Borbely si pe nu stiu mai cine. Acum ii are.

– Bun, si credeti ca Bondrea sau Halagian s-ar alinia mai usor la strategiile „Staicu-Mitrita“?

– S-a creat o adevarata psihoza a relatiilor mele cu Bondrea, fiindca am lucrat cindva impreuna. Ca si cum, dupa acele rezultate faimoase pe care le-am avut impreuna cu Electroputere, nu am mai putea trai unul fara altul. Va jur ca nu am schimbat o vorba nici cu Bondrea, nici cu Mondea, despre inlocuirea lui Sorin. Cit despre Halagian, asocierea a fost generata probabil de faptul ca armeanul a fost preferat de catre Dinel Staicu in locul lui Sandoi. A fost numit insa Cirtu, la presiunile mele, ale lui Ilie Balaci si Marinel Grigorita. Acum, sinteti lamuriti?

– Mai straduiti-va… Acei jucatori de Divizia B pe care i-ati refuzat sint cei de la Extensiv. Tinind seama ca Sorin are de recuperat multi bani de la fratii Mihailescu, il suspectati ca era direct interesat sa cumpere de acolo?

– Nu stiu ce si cit are el de impartit cu Mihailestii. Eu va relatez cazul lui Panc: ne-ar fi costat 25.000 de dolari catre Extensiv pentru 50% din drepturile sale federative. Noi nu mai vrem insa jucatori in coproprietate, ci legati doar de Universitatea Craiova.

– Sa zicem ca a fost doar un avertisment subtil catre Sorin, sa-si mai tina gura. Cind socotiti ca va fi el in pericol?

– Atunci cind publicul ii va cere capul.

– Este sau nu Sorin Cirtu antrenorul cel mai potrivit Craiovei in clipa de fata?

– Sa lasam rezultatele sa vorbeasca. Retineti, insa: oricine ar fi tehnicianul acestei echipe, el trebuie sa se supuna politicii financiare a lui Dinel Staicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS