14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Universitatea va ramine mereu in inima mea“

„Universitatea va ramine mereu in inima mea“

– „Presimt ca Universitatea va avea un an excelent“, a declarat recent patronul Staicu. Care este opinia lui Zeno Bundea?

– Eu sint doar jucator si incerc, ca si pina acum, sa dau totul pe teren. Nu pot sa ma pronunt sau sa comentez parerea patronului, dar toti, normal, ne dorim acest lucru. Si speram sa fie asa. Depinde si de cum incepem campionatul.

– Cum ti s-a parut pregatirea din aceasta vara?

– O pregatire buna si grea in acelasi timp, asa cum sint, de fapt, toate pregatirile precompetitionale.

– Intr-un fel, Universitatea a insemnat pentru tine un nou inceput: ai reintrat in fotbalul romanesc si ai debutat la nationala…

– Am mai spus-o, ma simt obligat sa le multumesc tuturor celor de aici pentru atentia cu care am fost primit si tratat, de la conducatori pina la suporteri. Craiova mi-a intins o mina de ajutor exact cind aveam nevoie. Revenind la intrebarea propriu-zisa, este adevarat ca Universitatea a insemnat pentru mine un nou inceput. Ma bucur pentru asta, iar Universitatea Craiova va ramine intotdeauna in inima mea, inclusiv Bania, ca oras. M-a ajutat sa-mi indeplinesc un vis, acela de a debuta la nationala. N-am avut aceasta sansa in alta parte.

– Intreb acum pe internationalul Zeno Bundea: crezi in calificarea la Euro 2004?

– Sanse ar mai fi, chiar daca sint teoretice. Sa fim insa optimisti…

– Ai avut in aceasta vara vreo oferta concreta in afara de cea publicata de presa turca si anume ca te-ar fi dorit Hagi la Bursaspor?

– Eu nu stiu nimic, cu mine n-a vorbit nimeni. Stiu doar ca, intr-adevar, Hagi s-a interesat de mine, dar cu mine, repet, n-a luat legatura.

– Care este starea de spirit de la echipa?

– Totul e bine, placut, asteptam campionatul. Este putina oboseala dupa cantonamentele si drumurile astea. Speram ca pina la inceperea campionatului sa ne revenim si sa incepem sezonul acesta cu dreptul.

– Adica sa cistigam la Galati!

– Da, asta ar fi ideal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS