14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu mai scrieti de Barbosa!“

„Nu mai scrieti de Barbosa!“

Paduret ar putea veni astazi la Universitatea

Lista jucatorilor doriti de Universitatea este inca deschisa: Lux, Barbosa, Paduret, Savu. N-ar fi exclus ca in privinta lui Lux sa patim ceea ce s-a intimplat in iarna cu Galicio: trebuie sa vina, mai asteptam un pic s.a.m.d. Pina n-a mai venit! Fara sa avem nici o informatie oficiala, se pare ca asa se va intimpla si cu Lux, mai ales ca Mugurel Elisei a recunoscut, mai cu jumatate de gura, ca Lux are o oferta chiar din Argentina. Barbosa? „Nu mai scrieti de acest caz!“, ne-a recomandat acelasi Elisei.

De fapt, cei doi Lux si Barbosa trebuia sa ajunga la Craiova pina cel tirziu pe 20 iulie. Omul lui Barbagallo ne-a declarat ca astazi vor veni insa doi jucatori straini la Universitatea: „Aveti rabdare pina miercuri seara…“ Ar fi culmea ca fotbalistii care vor sosi astazi – daca vor veni! – sa fie tocmai Lux si Barbosa…

Ca atare, conducerea Universitatii a continuat negocierile pentru Romeo Paduret si, conform unor informatii neoficiale, s-ar putea ca astazi managerul general al Universitatii sa se inteleaga cu Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, si Paduret sa apara chiar in cantonamentul Universitatii.

In ceea ce priveste posibila revenire a lui Ionut Savu, purtatorul de cuvint a spus ieri: „E putin probabil, dar nu imposibil“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS