14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ce, ma, cobiti?!“

„Ce, ma, cobiti?!“

Revansa amicalului „U“ Craiova – FC Arges se disputa vineri

Stadionul „Ion Oblemenco“ a gazduit aseara tirziu, dupa inchiderea editiei, meciul dintre Universitatea si FC Arges, ultimul amical desfasurat pina la inceperea campionatului pe teren propriu. Cum amicalul cu PAOK Salonic a cazut, in programul Universitatii a aparut acum varianta „returului“ cu FC Arges, meci care se va desfasura vineri, in Trivale.

Oltenii ar fi dorit ca meciul cu FC Arges sa se desfasoare simbata seara, dar gruparea condusa de fostul presedinte al Universitatii, Viorel Ilinca, n-a acceptat. El a explicat: „Antrenorii au discutat, au avut pareri diferite in privinta orei de desfasurare a meciului retur – simbata dimineata sau dupa-amiaza – si atunci s-a convenit sa se dispute vineri“. O replica hazlie le-a servit-o pitestenilor Sorin Cirtu in momentul cind i s-a propus sa joace simbata dimineata: „Ce, ma, imi cobiti sa joc de la 11.00?! De la 11.00 sa jucati voi!“

Miine, la Caracal, Universitatea va sustine inca un amical, cu divizionara C Progresul Caracal (ora 18.00). In echipa Universitatii vor evolua si citiva jucatori din lotul mare, dar si cei aflati in probe la Craiova. Inca nu s-a luat o decizie in privinta lui Bengondo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS