14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSport100.000 de dolari plus Marius Sava

100.000 de dolari plus Marius Sava

Plictisit de scandalul celor 187.000 de dolari, Mitica Dragomir s-ar fi asezat din nou intre Gigi Netoiu si Dinel Staicu, spunindu-le ca nu ii lasa in pace pina nu se inteleg „ca niste militieni destepti“.

Intre cele patru dezlegari in alb pe care Netoiu le flutura amenintator de vreo doua luni si incapatinarea lui Staicu, s-ar fi ales o solutie de compromis.

Astfel, surse credibile sustin ca Netoiu ar fi acceptat sa primeasca doar 100.000 de dolari, dar a pus conditia ca pentru restul sumei Dinel Staicu sa nu mai ceara 60.000 de dolari pentru Marius Sava, bani pe care jucatorul oltean se angajase sa-i inapoieze clubului alb-albastru in cazul in care pleaca de la Universitatea.

Si cum Dinel nu se prea omoara dupa fata lui Sava (sau, mai degraba, prefera sa-i dea lui Njock banii pentru care „Savarina“ ar fi fost poate de acord sa continue cu Universitatea), Netoiu ar fi ingropat securea razboiului, aruncind la cos dezlegarile acelea buclucase cu care ii momea pe Guso, Daouda, Rada si Plesan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS