22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu: „Netoiu n-are nici o sansa!“

Staicu: „Netoiu n-are nici o sansa!“

– Ce se mai intimpla, domnule Staicu, in aceasta controversata disputa cu Netoiu?

– Mi-am spus de nenumarate ori punctul de vedere, acum sa asteptam rezultatul PNA.

– Intr-un cotidian central de astazi (ieri – n.r.), procurorul sef al sectiei I de Combatere a Coruptiei din PNA, Vasile Draghici, a declarat ca nu exista nici un dosar in cazul scandalului Netoiu – Staicu, precizind totodata ca acest caz nici nu ar fi de competenta PNA! Care este parerea dumneavoastra?

– PNA s-a autosesizat, a intocmit un dosar, i-a dat si numar, apoi l-a trimis la IGP. Urmeaza ca IGP sa incheie cercetarile si abia atunci dosarul va reveni la PNA.

– Intre timp, Universitatea isi vede de problemele ei legate de noul campionat, dvs. fiind in continuare patron…

– Da, sigur ca da.

– Ce stiti ca mai face Netoiu? Racoleaza jucatori de la Universitatea?

– Nu are ce sa faca. Toate dezlegarile pe care el le are sint lovite de nulitate, am spus-o si eu, au confirmat-o si cei de la forurile fotbalistice din Bucuresti, n-are rost sa continuam acest subiect. Nu are nici o sansa. Daca incearca sa faca asa ceva, ii dau totul peste cap!

– La antrenamentul de astazi dimineata (ieri – n.r.) a absentat Rada, un jucator aflat, se pare, pe lista celor tintiti de Netoiu. Suporterii deja s-au alarmat. Sa-l fi convins peste noapte Netoiu?

– Ha, ha… N-am nici o informatie, sint surprins. Miercuri seara am discutat cu Rada despre majorarea contractului lui si l-am trimis la impresar, Gica Popescu, sa-l analizeze. Acesta-i adevarul.

– Sava, Lutu?

– Pe Sava poate sa-l ia oricine, este un jucator liber. Cu 60.000 USD achitati Universitatii, Sava poate fi luat de oricine. Lutu? Despre acest caz discutati cu proprietarul jucatorului, l-am mandatat pe acesta pentru solutionare. Sa nu mai aud de acest caz!

– Am obosit intrebind: cind vin Lux si Barbosa?

– Lux va veni in zilele urmatoare. Barbosa? Probabil ca va veni si el…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS