25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRada este momit sa plece de la Universitatea

Rada este momit sa plece de la Universitatea

• Bogdanovici si Panc sint in vizorul alb-albastrilor • Australianul McBreen este in tratative avansate cu echipa scotiana de liga secunda Falkrik

Desi Dinel Staicu sustine ca Ionut Rada ar fi acceptat termenii unei alte intelegeri cu Universitatea, jucatorul (care ieri-dimineata a plecat urgent la Bucuresti la firma ISM, dar aseara a revenit in Banie fara sa ofere multe explicatii) nu a semnat noul angajament cu clubul alb-albastru, pretextind ca mai intii trebuie sa discute pe indelete cu Gica Popescu.

Surse credibile sustin ca Rada a fost chemat in Capitala pentru a i se prezenta, de fapt, citeva oferte de transfer din tara si din strainatate (Japonia si Franta). Daca in tara Rada nu ar fi acceptat mai nimic, un eventual transfer peste hotare ar implica automat la negocieri si clubul Universitatea, varianta neagreata de impresarii jucatorului. Oricum, situatia fundasului oltean este departe de a fi clara. Ramine ca lucrurile sa se limpezeasca in zilele urmatoare.

In alta ordine de idei, mijlocasul sirb Milos Bogdanovici ar fi in negocieri cu Universitatea (el a mai evoluat la Rapid si la Farul), oltenii intentionind sa-l recupereze de la FC National si pe talentatul fundas Mihai Panc, fotbalist format de Cirtu la Extensiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS