16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Gata, m-am lasat!“

„Gata, m-am lasat!“

AJF Dolj a respins ieri contestatia depusa de feroviari in privinta jucatorului Paun (Chimia)

Dupa meciul de baraj dintre Chimia si FC Stiinta CFR Craiova (a promovat Chimia), presedintele CA al clubului feroviar, Marcel Iancu, a fost transant: „Gata, m-am lasat! Decizia e irevocabila.“

Chestionat ieri-dimineata asupra acestei decizii, Marcel Iancu, vadit suparat dupa deznodamintul partidei de miercuri dupa-amiaza, a precizat: „As avea multe de spus, ar trebui sa incep cu… inceputul, si anume cu ceea ce am gindit in timp pentru relansarea acestui cunoscut club craiovean. Printre altele, am sustinut ca Stiinta CFR ar fi putut sa devina un fel de pepiniera fotbalistica, dar nu evoluind intr-un campionat judetean. Ratarea promovarii ma determina sa renunt. Alte comentarii nu fac, deocamdata, desi as avea de spus anumite chestiuni“.

Se pare ca, intr-un cerc de apropiati, Marcel Iancu ar fi afirmat cam asa: „In meciul de miercuri, cel putin trei jucatori de la Stiinta CFR nu prea au vrut sa joace la adevarata valoare. N-au putut, n-au vrut?“ Intrebat de aceasta presupusa afirmatie, Iancu a replicat: „No comment!“.

Altfel, Marcel Iancu a completat: „Miercuri, Chimia a folosit un jucator, Paun, care, dupa regulamentul in vigoare, n-ar avea drept de joc pentru Chimia. Am depus contestatia azi (ieri – n.r.), am platit la AJF Dolj taxa respectiva. Vreau sa demonstrez ca la AJF Dolj nu se lucreaza corect“.

In replica, Nicu Neagoe, presedintele AJF Dolj, a declarat ieri: „Miercuri a fost un nou joc de baraj intre AS Chimia si FC Stiinta CFR, dispus de CE al FRF. De aceea, i-am explicat d-lui Marcel Iancu ca respectiva contestatie trebuie judecata de FRF, nu de AJF Dolj. Imi declin competenta in acest caz“.

Totusi, la insistentele FRF, Comisia de urgenta a AJF Dolj a judecat ieri contestatia depusa de Stiinta CFR si a hotarit ca aceasta este nefondata, tinind cont de urmatoarele acte: – cererea sportivului Paun George inregistrata la AJF Dolj pe 14.08.2002; – hotarirea CSSR a FRF din 18.06.2002 prin care Paun George este declarat jucator liber; – adeverinta emisa de Progresul Caracal pe 7.04.2001, in care este specificat ca aceasta grupare nu are nici o pretentie financiara sau de alta natura asupra jucatorului Paun George in cazul unei oferte de la orice echipa; – adresa emisa de Rulmentul Alexandria pe 17.10.2001, in care este mentionata o adeverinta a AJF Olt prin care Paun George este considerat jucator liber deoarece nu figureaza in evidentele acestei institutii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS