8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAstazi vom sti pe ce cai stam

Astazi vom sti pe ce cai stam

• Partida de pe „Ion Oblemenco“ va incepe la ora 20.30 • Saptamina viitoare jucam cu FC Arges, dar este posibil si un meci cu PAOK Salonic

Oltenii au avut in programul de ieri doua sedinte de pregatire, iar astazi este programat un amical care va avea probabil intensitatea unui meci de campionat: „U“ – Steaua. Stelistii, dupa antrenamentul de ieri-dimineata desfasurat in Ghencea, au ajuns aseara in Banie, cazindu-se la „Jiul“. Partida se va desfasura pe „Ion Oblemenco“, de la ora 20.30. Vor arbitra R. Impuscatoiu, M. Iliescu si Fl. Buzarnescu (toti trei din Craiova). Inainte de meci, la ora 19.30, va avea loc prezentarea echipamentului Universitatii pentru noul sezon, care este produs de ERREA.

N-ar fi exclus ca in acest meci sa intre, printre altii, si camerunezul Bengondo. Acesta a jucat mai mult de o repriza (65 de minute) in amicalul Universitatii cu Building Vinju Mare, desfasurat miercuri la Drobeta Turnu Severin. Purtatorul de cuvint a spus: „Nu sint eu in masura sa fac aprecieri despre Bengondo, el a fost urmarit la Turnu Severin de antrenorul Universitatii. Parerea mea? A jucat binisor, a avut unele momente reusite. Va fi testat in continuare“.

Despre programul urmator al Universitatii, oficialul clubului ne-a informat ca returul meciului cu Steaua nu se va mai disputa. Saptamina viitoare, oltenii au alte partide de verificare stabilite. Marti, la Caracal, echipa a doua va intilni Progresul din localitate (ora 18.00). Miercuri, pe „Ion Oblemenco“, ora 20.00, un alt meci de verificare interesant: Universitatea – FC Arges. Pina la inceperea campionatului, este posibil returul cu FC Arges (la Pitesti) sau, surpriza, un meci amical cu PAOK Salonic! Grecii de la PAOK au terminat campionatul trecut pe locul patru. Nicu Dolea a spus ieri: „Deocamdata, n-avem o certitudine in privinta acestui amical cu PAOK Salonic. Este doar o probabilitate“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS