24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChimia a promovat in Divizia C

Chimia a promovat in Divizia C

Chimia – Stiinta CFR 2-0

• Au marcat: Pitiche (’68), Balutoiu (’87).

Chimia: Iova – Stanciu, Dina, Chelu, Coman – Surcel (’89, Tirziu), Dragomir, Balutoiu, Stirbulescu – Pitiche (’84, Ilie), Cristea (’27, Iscruleasa; ’64, Paun). Antrenor: I. Tilea.

Stiinta CFR: Popsor – Mere, Ispas, Cocosila, Munteanu (’70, Badea) – Oprea, Patrana, Pantelion (’90, Georgescu), Andrei – Micu, Anghel (’83, Tanasie). Antrenor: Fl. Ispas.

• Cartonase rosii: Stirbulescu ’22 / Andrei ’75 (2 cartonase galbene).

• Au arbitrat: Al. Tudor – M. Savaniu, N. Mavrodin.

• Observator: Ad. Ramureanu.

„Razboiul“ dintre Chimia si Stiinta CFR pare sa se fi incheiat ieri, cind cele doua formatii si-au disputat, pe stadionul „Constructorul“, in prezenta a aproximativ 2.000 de spectatori, barajul pentru promovarea in Divizia C. Aceasta partida s-a jucat in urma hotaririi din 9 iulie a Comitetului Executiv al FRF, care a anulat o decizie anterioara (din 25 iunie) si a dispus organizarea unui meci de baraj intre cele doua formatii.

Chimia a cistigat cu 2-0 si a promovat astfel in Divizia C, in urma unui meci de un slab nivel calitativ, dar cu multa nervozitate, atit in teren, cit si in tribune. Prima repriza a fost echilibrata, mai ales dupa eliminarea din minutul 22 a lui Stirbulescu, care a fost trimis la cabine de arbitrul Alexandru Tudor pentru lovirea fara minge a unui adversar. Desi a evoluat in inferioritate numerica pina in minutul 75, cind „feroviarul“ Andrei a fost eliminat pentru primirea celui de-al doilea cartonas galben, Chimia a reusit sa-si impuna jocul in partea secunda a meciului si a deschis scorul prin Pitiche, care a primit o pasa in careu si, dupa ce l-a driblat pe portar, a inscris nestingherit (’68). Rezultatul final al partidei a fost stabilit in minutul 87 de catre Balutoiu, care a executat perfect o lovitura libera de la 22 de metri, catapultind balonul in vinclu.

La sfirsitul meciului, presedintele clubului feroviar, Marcel Iancu, a contestat dreptul de joc al fotbalistului echipei Chimia, Paun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS