17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Avem nevoie de teren, dar nu sa-l punem in vitrina!“

„Avem nevoie de teren, dar nu sa-l punem in vitrina!“

Inaintea plecarii in cantonament, Emil Sandoi a intimpinat mari greutati cu desfasurarea normala a pregatirii pe terenul din incinta stadionului „Municipal“. Scandalul provocat dupa ce antrenorul a trecut peste interdictia primariei si a intrat cu fotbalistii in incinta terenului a fost insa aplanat la interventia primarului Florin Circiumaru.

Aflat acum in proprietatea primariei, terenul este pregatit in aceasta perioada pentru reluarea campionatului. Dupa ce s-a desfasurat aici trialul de selectie la care au luat parte sase dintre echipele Companiei, administratia a luat masuri pentru inlocuirea cu brazde a portiunilor de gazon deteriorate Dupa incidentul respectiv, primarul a solicitat conducerii un program al echipei, pregatire si jocuri, urmind ca acesta sa fie respectat de ambele parti dupa revenirea echipei din Italia.

In privinta interdictiei puse fotbalistilor de a intra pe teren in ultimele saptamini, presedintele clubului gorjean considera normale lucrarile de refacere a terenului, dar sustine ca nu trebuie exagerat: „Echipa si antrenorul Emil Sandoi vor sa aiba un teren bun de joc. Dar, in acelasi timp, nu facem terenul ca sa-l punem in vitrina. Atunci nu-l facem pentru fotbal, ci doar pentru a fi admirat.Toti trebuie sa avem grija de el, de la spectatori la fotbalisti. Dar de aici si pina la a deveni maniaci in a avea grija de el e o diferenta.“

Se asteapta si alti sponsori la Pandurii

Dupa schimbarea conducerii de la Pandurii, in sustinerea echipei de fotbal din Tirgu Jiu ramin implicati toti membrii fondatori care au constituit clubul, respectiv, CNLO (450 de milioane), UFSMO (450 de milioane), Consiliul Judetean Gorj (150 de milioane) si Primaria Tirgu Jiu (150 de milioane). In ceea ce priveste alti sponsori care sa ajute echipa, acestia sint in continuare asteptati de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS