17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUn meci disputat sub semnul hazardului

Un meci disputat sub semnul hazardului

• Feroviarii contesta decizia FRF privind organizarea partidei de astazi • AJF Dolj este acuzata de fals si uz de fals • Antrenorul Tilea (Chimia) crede ca echipa sa va cistiga si astazi

Chimia – Stiinta CFR

• Stadion „Constructorul“, astazi, ora 17.30.

• Formatii probabile:

Chimia: Pretorian – Stanciu, Dina, Coman, Bralosteanu – Surcel, Dragomir, Stirbulescu, Balutoiu – Pitiche, Udrea. Antrenor: I. Tilea.

Stiinta CFR: Popsor – Mere, Ispas, Elvis, Munteanu – Patrana, Pantelimon, Oprea, Badea – Micu, Anghel. Antrenor: Fl. Ispas.

• Vor arbitra: Al. Tudor – M. Savaniu, N. Mavrodin.

• Observator FRF: Ad. Ramureanu.

„Telenovela“ Chimia sau Stiinta CFR in Divizia C ar trebui, teoretic, sa se termine astazi. Conform unei hotariri a Consiliului Executiv al FRF din 9 iulie s-a decis anularea unei decizii anterioare (din 25 iunie) si organizarea astazi a unui nou joc de baraj intre cele doua pretendente la promovare.

Ultima hotarire a CE al FRF este si acum contestata de FC Stiinta CFR, Marcel Iancu, presedintele CA, spunind ieri: „Rasucirea CE este ilegala, iar asa-zisa proba oferita de AJF Dolj este, de asemenea, ilegala. Chiar astazi am inaintat la FRF un document prin care i-am avertizat si informat ca impotriva celor de la AJF Dolj am depus plingere penala pentru fals si uz de fals, iar politia confirma ca a inceput urmarirea penala. Deja la dosar se afla o declaratie a clubului Severnav prin care se dovedeste ca AJF a favorizat ilegal pe Chimia Craiova in cazul transferului jucatorului Udrea. Este bizara decizia organizarii unui nou joc de baraj, deoarece in ROAF asa ceva nu exista! Ar fi trebuit sa ramina valabil rezultatul de pe teren, din ultima etapa a Diviziei D (3-1 pentru Chimia), dar ce ne facem ca Udrea nu ar fi trebuit sa aiba drept de joc? Ar fi multe de spus despre aceasta mizerie, despre interventiile facute de cei de la Chimia ajutati de unii «oameni de bine» si din Craiova. Mai discutam si dupa meciul de miine (astazi – n.r.), unul sub semnul hazardului. Chimia s-a pregatit intr-un cantonament centralizat, pe cind echipa mea a fost in vacanta. Pronostic? CFR Stiinta isi joaca sansa.“

Antrenorul Ion Tilea (Chimia) a punctat: „Este o partida capitala pentru noi, am pregatit-o cu toata seriozitatea. Evident, speram sa iesim invingatori, asa cum s-a intimplat si in ultima noastra confruntare directa pe teren“.

Reamintim, delegarea arbitrilor si a observatorului s-a facut de catre FRF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS