17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii se vor intilni cu o echipa din Serie C

Pandurii se vor intilni cu o echipa din Serie C

Aflati in Italia pentru satisfacerea stagiului de pregatire centralizata, jucatorii de la Pandurii au parte de un program foarte incarcat. Cei 23 de fotbalisti cu care Emil Sandoi s-a deplasat la Moena au intrat intr-un program de pregatire foarte dur, cu trei antrenamente pe zi, dar si cu jocuri amicale pe care le vor sustine in compania unor formatii italiene din esaloanele inferioare.

Cazati in statiunea montana Sant Pelegrino, fotbalistii tirgujieni au avut parte de doua ori pe zi de alergare pe potecile montane din zona, la peste 1980 de metri altitudine, si de un antrenament tactic pe unul din terenurile inchiriate. De astazi insa, echipa va pleca pentru cinci zile intr-o alta zona a Italiei, unde va sustine citeva jocuri de verificare. In aceasta seara, de la ora 20.00, elevii lui Emil Sandoi vor face cunostinta in direct cu fotbalul italian si vor sustine in nocturna primul joc amical in compania unei formatii italiene din Serie C.

In ceea ce priveste lotul, tehnicianul este inca in perioada de testare a jucatorilor nou-veniti, dar din alt punct de vedere nu poate spune ca vreunul este in prezent o certitudine, desi este multumit de jocul unora dintre ei. „Deocamdata, nici Popete nu este al nostru, nici Nica si nici Lecioviste nu sint transferati. Despre Lapadat doar putem spune ca este la noi pentru ca este al unei echipe din judet. Deocamdata, nu este nimic sigur, pentru ca un jucator este transferat atunci cind pe legitimatia lui scrie Pandurii Tirgu Jiu. Noi mai avem in vedere, pentru perioada cind o sa ne intoarcem din Italia, o serie de jucatori care vor fi disponibilizati de la Divizia A, in special de la tineret. In functie de cerintele pe care le are echipa si in functie de evolutia lor in jocurile amicale pe care le vom face aici si in care eu ma voi edifica asupra potentialului fiecaruia, vom incerca sa mai aducem jucatori pe posturile deficitare. La un moment dat, este posibil sa putem transfera chiar fara bani jucatori care pot sa ne ajute“, a spus Emil Sandoi.

Chiar daca echipa se afla in Italia, directorul executiv al clubului a ramas acasa tocmai pentru a se ocupa de perfectarea actelor jucatorilor despre care vorbea Sandoi, dar si pentru a studia piata transferurilor si pentru a afla care sint jucatorii disponibili.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS