19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArgentinianul Lux este tot la Cordoba

Argentinianul Lux este tot la Cordoba

Antrenorul Sorin Cirtu a declarat in conferinta de presa de luni ca mijlocasul argentinian Lux ar urma ca luni seara sa ajunga in Romania, dar acesta nu a ajuns nici pina aseara. Ofiterul de presa Nicu Dolea a spus ieri: „Probabil, Lux va ajunge pina la sfirsitul saptaminii acesteia“.

Desi despre sosirea lui Lux la Craiova se vorbeste inca din iarna, ieri am aflat ca, de fapt, argentinianul are probleme cu pasaportul. Mugurel Elisei, reprezentantul roman al impresarului Barbagallo, a prezentat ieri urmatoarea varianta: „Cine a anuntat luni in conferinta de presa ca Lux urma sa soseasca in Romania a facut o greseala. Care-i adevarul? Lux o sa vina! Mai aveti un pic de rabdare. Nu pot sa ofer o data exacta deoarece el a avut unele probleme cu pasaportul. A avut o rezervare de bilet de avion pentru simbata trecuta, dar pasaportul ii expira peste o luna si nu putea in iarna sa se intoarca in Argentina. S-a deplasat de la Cordoba, de unde este el, la Buenos Aires, vreo 1.400 km, pentru viza de Romania. Apoi, inca un drum de 1.400 km pentru noul pasaport, iar acum asteapta eliberarea acestuia. Iar apoi cu primul avion vine in Romania. Va semna probabil un contract pe trei ani cu Universitatea.“

Barbosa, care a fost intr-o proba de joc in iarna, este un caz mai ciudat. In iarna a plecat pe neasteptate, un oficial al clubului declarind ca ar fi bolnav (inima). Iar acum, de la club ni se raspunde invariabil: „Sint niste incurcaturi cu Barbosa“. Atit.

Si Mugurel Elisei evita subiectul Barbosa: „Sintem in discutii si cu el, dar la Barbosa lucrurile sint un pic mai incurcate. Nu pot da detalii, sintem inca in discutii. In proportie de 90% cred ca si Barbosa va ajunge in Banie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS