14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii se pregatesc doar pe marginea terenului

Pandurii se pregatesc doar pe marginea terenului

• Administratorul Dumitru Viezure le-a interzis reporterilor sportivi ai
Gazetei de Sud si Gazetei Sporturilor sa intre in Complexul Sportiv Municipal

La doua zile dupa ce Emil Sandoi a intrat cu fotbalistii in incinta stadionului „Municipal“ fara permisiunea administratorului bazei sportive, primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, s-a implicat personal in rezolvarea situatiei conflictuale. Ieri, directorul administrativ Ion Poenaru a ajuns la o intelegere cu primaria pentru rezolvarea problemei terenului. Primarul a solicitat programul de pregatire al fotbalistilor pentru a putea organiza lucrul la teren in putinele zile ramase pina la plecarea in Italia. Ion Poenaru a spus insa ca a mai prezentat si cu alte ocazii astfel de programe si nu au fost respectate. Echipa nu a incalcat insa programul prezentat, pentru ca pregatirea nu s-a facut pe iarba, ci doar pe marginea terenului, lucrarile de refacere nefiind in nici un fel ingreunate.

Pandurii au impartit terenul cu echipa de fotbal feminin

Primarul Florin Circiumaru a declarat ca, pentru putinele zile ramase pina la plecarea echipei in Italia, fotbalistii se vor putea pregati in complexul sportiv: „Noi incercam sa facem un lucru de calitate tot pentru echipa. Vrem sa ingrijim terenul pentru a se prezenta corespunzator la inceperea campionatului. Oricum, le-am permis sa intre pe teren la turneul de simbata si au distrus gazonul. Acum trebuie sa plantam alte brazde pentru ca au fost afectate, mai ales ca s-a jucat si pe ploaie.“

Dupa incidentul de marti, cind administratorul Dumitru Viezure a declarat ca s-a pierdut cheia de la lacat, iar echipa a intrat fara permisiunea sa pe teren pe o poarta laterala, miercuri, acesta le-a dat voie fotbalistilor sa se antreneze pe terenul III. Mult mai bine ingrijit decit celelalte terenuri, acesta este proprietatea Fundatiei FC Pandurii si este folosit doar de formatiile de copii si echipa de fotbal feminin. In timp ce echipa a doua (care avea in componenta rezerve si jucatori veniti in probe) a primit liber pentru ca sustinuse un joc de verificare la Jiul Petrosani, formatia de baza de la Pandurii a impartit terenul III cu echipa de fete de la FC Pandurii. Fiind si presedinte al Fundatiei FC Pandurii, D. Viezure a spus ca nu va mai permite accestul fotbalistilor nici pe acest teren, deoarece au ignorat rugamintea sa de a nu intra cu crampoane pe iarba. Suparat pe mediatizarea problemelor de la Pandurii, administratorul bazei sportive a interzis ieri si intrarea in complex a reporterilor Gazetei de Sud si Gazetei Sporturilor, dar, dupa o discutie cu primarul Circiumaru, a revenit asupra deciziei.

In Italia vor pleca doar 24 de fotbalisti

Ieri-dimineata, fotbalistii de la Pandurii au intrat din nou in stadion, dar au efectuat doar alergari pe marginea terenului, in timp ce conducerea discuta cu administratorii terenului programul de pregatire. In ceea ce priveste lotul care simbata se va deplasa in Italia, acesta este in mare parte definitivat si are in componenta 24 de fotbalisti, majoritatea fosti componenti ai echipei in sezonul precedent. Acesta va fi dat publicitatii miine, Emil Sandoi declarind ca ar mai putea suferi modificari. Cert este ca o parte dintre jucatorii care nu au prins lotul vor merge sub forma de imprumut la Minerul Rovinari, iar cei mai mici dintre acestia se vor pregati in continuare cu formatiile de juniori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS